Hotell i Tropea i Kalabrien

Hotel La Porta del Mare

 
Hotel La Porta del Mare är inte tillgänglig i dagsläget
Hotel La Porta del Mare är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Tropea här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Hotel La Porta del Mare ligger helt perfekt i Tropea. Själva hotellet är beläget i ett palats från 1700-talet och härifrån når man det stämningsfulla centrum via en kort promenad, samtidigt som man enkelt går ner till Tropeas fina sandstrand - kom ihåg att vägen tillbaka är ganska brant. Inköpsmöjligheter och matställen finns i direkt anslutning till hotellet. Ankommer man i bil finns det parkeringsmöjligheter (gratis) på gatorna runt omkring hotellet. Tågstationen i Tropea ligger ca. en km bort.

Atmosfär och takterrass med panoramautsikt
Hotellet framstår som litet och genuint med vänlig och välkomnande atmosfär. Hotellets absoluta styrka ligger i den fina gemensamma takterrassen varifrån man har en enastående panoramautsikt över havet och Tropeas gamla stadsdel. På hotellet finns det reception, bar och wi-fi internet-förbindelse (mot betalning) i de gemensamma utrymme. Frukosten serveras så länge vädret tillåter det på den härliga terrassen. Förvänta dock inte en stor frukostupplevelse då den följer de spartanska italienska principer för en lätt frukost. Frukosten serveras som buffé med croissant, bröd, marmelad, smör, frukt, juice, ost, youghurt samt cornflakes. Har man behov för något mer finns det café i närheten där man kan köpa en fylld baguette eller toast innan man ska till stranden eller på utflykt.

Läs mer om Hotel La Porta del Mare

Rummen
Hotellets 11 rum framstår som enkla men ljusa. De är alla utrustade med aircondition, minibar, TV och badrum med toalett, dusch och hårtork. I några av rummen finns det plats för en eller två extra sängar.

Dölj texten
 
 
search map