Omdömen från Dimora Piazza Cannone

 
Dimora Piazza Cannone är inte tillgänglig i dagsläget
Dimora Piazza Cannone är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Tropea här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Gästomdömen av Dimora Piazza Cannone

Läs personliga omdömen av Dimora Piazza Cannone som ligger i Kalabrien. Omdömena av semesterbostaden är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Dimora Piazza Cannone. Förutom omdömen av själva semesterbostaden kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

Bedömning av Dimora Piazza Cannone

Dimora Piazza Cannone
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
 
Själva boendet på Dimora Piazza Cannone
Tvårumslägenhet Mare Piccolo med 2/4 sovplatser
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Augusti 2014
Antal resande 2 Vuxna, 1 Barn
Namn
 Omdömet är skrivet på franska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2012
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet
Maria med sällskap från Värmdö i Sverige bodde på Dimora Piazza Cannone i Tropea från den 18. juli till den 1. augusti 2009.

Vi ärmycket nöjda med vårresa. boendet - lägenhet Mare Piccolo "i trappan" levde upp till förväntningarna som vi hade och hoppades på. Läget var mkt bra. rent och snyggt och var utrustad med de som vi behve. Louise vår kontaktperson var mycket sericeminded och bemötte oss på det allra bästa sättet. (Dock kunde lägenheten haft flergalgar och krokar så att man kunde förvara och hänga sina kläder bättre. Det hade underlättat förvaringen. Tyckte att det var lite lite med städning en gång på två veckor med tanke påatt vi betalade 160 Euro på plats. Men städningen när den blev av var det inget fel på.) Staden och området var mycket trevligt. Vi upplevde att alla förskte prata engelska så gott de bara kunde. Alltid trevligt och glatt bemötande.
Skönt att det inte var så mycket turister undertiden vi var där. Det fanns alltidplats på stranden och på restaurangerna vi besokte. Vi valde att spendera den mesta tiden på stranden. Sammanfattningsvis är vi mycket nöjda, och kan tänka oss att anlita er igen. (Viktigt för oss är att boendet lever upp rill förväntningarna man har.) Bilder finns det massor av och det kan jag bifoga vid ett annat tillfälle.

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2009
Antal resande 2 Vuxna, 1 Barn
Namn

Om ett omdöme inte är skriven av en svensk gäst kan du läsa vår fritt översatt översättning. Du kan dock alltid läsa omdömet på originalspråk.

Förutom omdömen från In-Italias gäster kan du på flera av våra semesterbostäder också hitta omdömen från TripAdvisor, precis som många väljer att rekommendera In-Italia på Reco. Kom ihåg att du också kan få inspiration till din semester i Italien på bloggen.

 
search map