Semesterbostad i Tropea i Kalabrien

Dimora Piazza Cannone

 
Dimora Piazza Cannone är inte tillgänglig i dagsläget
Dimora Piazza Cannone är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Tropea här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Dimora Piazza Cannone ligger i Tropeas historiska centrum vid trappan som går från centrum ner till de fina och pittoreska sandstränder. På kort avstånd (knappt några trappsteg upp till centrum) från lägenheterna finner du inköpsmöjligheter, ett stort urval matställen och caféer i trevliga omgivningar.

Bäst för par

Dimora Piazza Cannone blev helt renoverad i 2007 och består av två grannlägenheter som lämpar sig bäst för par - den ena kan dock gästa 4 personer - som söker ett stämningsfullt boende. Båda lägenheterna är utrustade med aircondition och satellit-TV med flatscreen.

Läs mer om Dimora Piazza Cannone

Lägenheterna på Dimora Piazza Cannone

Tvårumslägenhet Scalinatella med 2 sovplatser

Lägenheten består av uppehållsrum med kokvrå, sovrum med dubbelsäng och badrum med toalett och dusch. Den är utrustad med aircondition och satellit-TV med flatscreen TV.

Tvårumslägenhet Mare Piccolo med 2/4 sovplatser

Lägenheten består av kök, uppehållsrum med bäddsoffa för två (bäst för barn), sovrum med dubbelsäng och badrum med toalett och dusch. Från alla lägenhetens fönster har du utsikt över havet. Lägenheten är dessutom utrustad med aircondition och satellit-TV med flatscreen TV.

Dölj texten
 
 

Gästomdömen av Dimora Piazza Cannone

Läs personliga omdömen av Dimora Piazza Cannone som ligger i Kalabrien. Omdömena av semesterbostaden är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Dimora Piazza Cannone. Förutom omdömen av själva semesterbostaden kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

Bedömning av Dimora Piazza Cannone

Läs mer

Maria med sällskap från Värmdö i Sverige bodde på Dimora Piazza Cannone i Tropea från den 18. juli till den 1. augusti 2009.

Vi ärmycket nöjda med vårresa. boendet - lägenhet Mare Piccolo "i trappan" levde upp till förväntningarna som vi hade och hoppades på. Läget var mkt bra. rent och snyggt och var utrustad med de som vi behve. Louise vår kontaktperson var mycket sericeminded och bemötte oss på det allra bästa sättet. (Dock kunde lägenheten haft flergalgar och krokar så att man kunde förvara och hänga sina kläder bättre. Det hade underlättat förvaringen. Tyckte att det var lite lite med städning en gång på två veckor med tanke påatt vi betalade 160 Euro på plats. Men städningen när den blev av var det inget fel på.) Staden och området var mycket trevligt. Vi upplevde att alla förskte prata engelska så gott de bara kunde. Alltid trevligt och glatt bemötande.
Skönt att det inte var så mycket turister undertiden vi var där. Det fanns alltidplats på stranden och på restaurangerna vi besokte. Vi valde att spendera den mesta tiden på stranden. Sammanfattningsvis är vi mycket nöjda, och kan tänka oss att anlita er igen. (Viktigt för oss är att boendet lever upp rill förväntningarna man har.) Bilder finns det massor av och det kan jag bifoga vid ett annat tillfälle.

Läs mer

Bedömning av Dimora Piazza Cannone

Läs mer
 
search map