Semesterbostad i Tropea i Kalabrien

Casa di Ulisse

Formiculi
 
Casa di Ulisse är inte tillgänglig i dagsläget
Casa di Ulisse är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Tropea här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Casa di Ulisse ligger i den äldsta delen av Tropeas historiska centrum precis på sluttningen ovanför hamnen. Här bor man på en lugn gata men ändå med korta avstånd till den livliga gågatan. I närheten finns det dessutom flera matställe, glassbarer och caféer samt inköpsmöjligheter.

Historisk byggnad i antika Tropea

Casa di Ulisse är beläget i ett palats från 1500-talet vars fundamenter härstammar helt tillbaka från romartiden. Byggnaden ligger på en sluttning 54 meter över havet och blev helt nyrenoverad 2004. Lägenheterna är alla olika men har en sak gemensamt, nämligen den stämningsfulla atmosfären.

Läs mer om Casa di Ulisse

Unika lägenheter

Alla lägenheter är enkelt möblerade för att understryka palatsets imponerande väggar och grottor som präglas av cotto golv, träbalkar i taket och arkitektoniska detaljer. Köken fungerar bäst för tillagning av frukost och kalla maträtter då det endast finns två kokplattor men å andra sidan är Tropea full av matställe och restauranger med förnuftiga priser. Lägenheterna har alla invändiga trappor och därför rekomenderar vi inte detta åt barnfamiljer med små barn.

Läs om lägenheterna på Casa di Ulisse

Dölj texten
 
 
search map