Hotell i Tropea i Kalabrien

B&B Portercole

 
B&B Portercole är inte tillgänglig i dagsläget
B&B Portercole är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Tropea här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Det lilla och nyrenoverade B&B erbjuder en skön medelhavsatmosfär med 4 modernt inredda rum i behaglig medelhavsstil. Här bor man mitt i Tropeas stämningsfulla och genuina stadskärna med allt vad man kan önska utanför dörren. Dessutom når man stadens fina sandstrand via en behaglig och kort promenad.

Man kan inte bo mer centralt...
Stället som ligger i en pittoresk byggnad i Tropeas antika centrum är totalrenoverat med känsla och respekt för den gamla stilen. Entrén sker i anslutning till det stämningsfulla torget Piazza Cannone som präglas av liv och rörelse. På de närliggande restaurangerna och caféerna med fina uteserveringarna utspelar sig det liv som gör syditalienska städer så attraktivt för oss skandinaver. Nämligen liv och rörelse samt möjligheten att kunna sitta ute och äta nästan året runt. På kort avstånd finner man även Tropeas Belvedere med den fantastiska utsikten över havet, stranden och vulkanön Stromboli i horisonten.

Läs mer om B&B Portercole

Invändig atmosfär
Det lilla och nyrenoverade B&B erbjuder en skön medelhavsatmosfär. Man har renoverat byggnaden med respekt för den ursprungliga stilen och detaljer från en svunnen tid sticker fram här och där. Från entrén leder en smal trappa upp till andra våningen med liten reception och den moderna frukostmatsalen. Frukosten serveras som en liten buffé med typiska kalabresiska råvaror som ost, skinka, marmelader och sötsaker.

Modernt inredda rum
De totalt 4 rummen är modernt inredda i behaglig medelhavsstil. Rummen framstår som ljusa och är alla utrustade med aircondition, ljudisolerade fönster, wi-fi (gratis), minibar, förvaringsbox, flatscreen TV (satellit), telefon samt badrum med toalett, dusch och hårtork. Alla rum är icke rökare. Notera att två av rummen har fransk balkong och två är utan - men med snedtak då de ligger på översta våningen.

Dölj texten
 
 
search map