Hotell i Tropea i Kalabrien

B&B Blue Tropea Maison

 
B&B Blue Tropea Maison är inte tillgänglig i dagsläget
B&B Blue Tropea Maison är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Tropea här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

På detta lilla bed and breakfast som öppnade 2012 har man valt att inreda rummen enkelt i olika färgskalor, men med en skönt avslappnad stämning.

Du tar dig runt till fots

Det bästa är läget du du har allt inom gångavstånd: så som restauranger, caféer, den trevliga gågatan och stranden - var dock förberedd på att gå de 70 metrarna höjdskillnaden upp för en stentrappa som binder samman stranden med centrum.

B&B Blue Tropea Maison ligger alldeles intill sluttningen med utsikt över havet och den vackra lilla kyrkan (Chiesetta dell'Isola) på ett av de mest fotograferade hörnen av Italien.

Läs mer om B&B Blue Tropea Maison

Endast fem rum

Husets 5 rum ligger alla på andra våning av den antika herrgården Palazzo Gabrielli. Alla rummen är elegant inredda med antika keramiska plattor och färgerna påminner om det blå havet och den gula stenfärgen från halvön mittemot. Alla rummen har minibar, TV, aircondition, förvaringsskåp. Endast två av rummen har havsutsikt, som man kan få garanterat vid betalning mot ett litet tillägg.

Rummen på B&B Blue Tropea Maison

Dölj texten
 
 
search map