Omdömen från Balcone Verde

 
Balcone Verde är inte tillgänglig i dagsläget
Balcone Verde är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Tropea här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Gästomdömen av Balcone Verde

Läs personliga omdömen av Balcone Verde som ligger i Kalabrien. Omdömena av semesterbostaden är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Balcone Verde. Förutom omdömen av själva semesterbostaden kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.
Mats med familj från Valbo i Sverige bodde på Balcone Verde i Tropea från den 10. till den 17. juni 2006.

Vi har verkligen trivts med vår resa till Tropea. Staden var vacker och pittoresk dock något mer turistifierad än vad vi hade förväntat oss. Området är betagande i sin skönhet, vattnet fantastiskt. Lägenhten var ljuvlig med sin fina altan hängande över medelhavet, fin standard och skönt med lejd städning. Det enda negativa var väl att den var väldigt lyhörd och med sexuellt aktiva studenter ovanför blev det lite dåligt med sömnen... Matutbudet var kanske en aning samordnat men det gick ändå att äta väldigt gott , billigt och varierat. Kaffe och efterrätt åt man med fördel på ett pastisseri eller kafé. Människorna är trevliga och hjälpsamma även om de är oerhört dåliga på engelska. Er representant på plats, Jessica har varit mycket hjälpsam och förtjänar beröm, hon hämtade oss tom på järnvägsstationen!. Vi hyrde bil en dag och åkte till södra sidan till en sevärd stad som heter Gerace - fantastiskt. Även båttur till Stromboli var bra fast lite dyrt om man vill åka en hel familj.

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juni 2006
Antal resande 2 Vuxna, 3 Barn
Namn

Om ett omdöme inte är skriven av en svensk gäst kan du läsa vår fritt översatt översättning. Du kan dock alltid läsa omdömet på originalspråk.

Förutom omdömen från In-Italias gäster kan du på flera av våra semesterbostäder också hitta omdömen från TripAdvisor, precis som många väljer att rekommendera In-Italia på Reco. Kom ihåg att du också kan få inspiration till din semester i Italien på bloggen.

 
search map