Semesterbostad i Tropea i Kalabrien

Balcone Verde

 
Balcone Verde är inte tillgänglig i dagsläget
Balcone Verde är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Tropea här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Centralt belägen fyrarumslägenhet med balkong och havsutsikt. Lägenheten ligger med gångavstånd till den härliga sandstranden, inköpsmöjligheter, restauranger och barer.

Då lägenheten ligger mycket centralt i Tropea bör man vara inställd på att ibland höra trafiken och de människor som samlas på det trevliga torget knappt 100 meter från lägenheten.

Läs mer om Balcone Verde

Man har en härlig havsutsikt från lägenheten samt en balkong där man kan njuta av ett gott glas vin på kvällen. Balkongen gränsar till lägenheten Balcone Giallo.

Lägenheten består av ett stort uppehållsrum med bäddsoffa samt utgång till balkongen med havsutiskt, enkelt kök, sovrum med dubbelsäng, sovrum med två enkelsängar samt sovrum med en enkelsäng. Dessutom finns det två badrum med toalett och dusch.

Lägenheten ligger lite under marknivå och trappan ned till lägenheten är ganska mörk. Då lägenheten ligger nära havet kan det förekomma dofter av saltvatten.

Dölj texten
 
 
search map