Omdömen från Balcone Giallo

 
Balcone Giallo är inte tillgänglig i dagsläget
Balcone Giallo är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Tropea här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Gästomdömen av Balcone Giallo

Läs personliga omdömen av Balcone Giallo som ligger i Kalabrien. Omdömena av semesterbostaden är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Balcone Giallo. Förutom omdömen av själva semesterbostaden kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.
Mona och Gösta från Göteborg i Sverige bodde på Balcone Giallo i Tropea från den 21. till den 27. maj 2006.

Resan gick bra. Tropea var en oerhört fin plats och lägenheten var perfekt, speciellt med den magnifika utsikten. Vid klart väder kunde man faktiskt se Stromboli vid solnedgången, en imponerande syn! Vi fick även god service av Jessika och Dennis och vi anser nog att det mesta fungerade bra. Det enda problemet under veckan var portlåset mot gatan som var mkt svårt att öppna fr båda håll. Men det vet Jessika om så förhoppningsvis löser de detta.

Vi hyrde en bil på flygplatsen och fick tack vare detta möjlighet att åka runt en del, bl a til Capo Vaticano men även till staden Cosenza (där jag hade kontakter med universitetet). Överhuvudtaget var hela
Calabria mycket vackert med höga berg, gröna dalgångar och havet alldeles bredvid. Borde egentligen locka många fler turister än idag. Priserna är lägre än i Toscana och vädret solsäkrare (vi hade sol och 30° hela veckan).

Vi tog oss dit via Ryanair (Gbg- London, London-Lamezia). Det fungerade bra men vi fick stanna en natt i London på ditresan. När vi kom fram träffade vi på andra svenskar som hade åkt med Fritidsresor, som tydligen börjat erbjuda Tropea. Vi hade ingen aning om att det gick charterflyg, kanske något ni skulle kunna tipsa om i er information. Då kan man boka flygstol och på ett snabbare sätt ta sig ner. Vi återkomer gärna!

Upplysningar om recensenten

Resperiod Maj 2006
Antal resande 2 Vuxna
Namn

Upplysningar om recensenten

Resperiod Maj 2006
Antal resande 2 Vuxna, 2 Barn
Namn
 Omdömet är skrivet på norska. Klicka här för att se originalet

Om ett omdöme inte är skriven av en svensk gäst kan du läsa vår fritt översatt översättning. Du kan dock alltid läsa omdömet på originalspråk.

Förutom omdömen från In-Italias gäster kan du på flera av våra semesterbostäder också hitta omdömen från TripAdvisor, precis som många väljer att rekommendera In-Italia på Reco. Kom ihåg att du också kan få inspiration till din semester i Italien på bloggen.

 
search map