Omdömen från Antica Villa B&B

 
Antica Villa B&B är inte tillgänglig i dagsläget
Antica Villa B&B är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Tropea här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Gästomdömen av Antica Villa B&B

Läs personliga omdömen av Antica Villa B&B som ligger i Kalabrien. Omdömena av hotellet är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Antica Villa B&B. Förutom omdömen av själva hotellet kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.
Per med familj från Stockholm i Sverige bodde på Antica Villa B&B i Tropea från den 21. till den 25. juli 2007.

Tropea var underbart, vi har varit där förut (för tre år sedan). Det är dock lite väl mycket turiser jämfört med förut (det verkar som italienarna tar semester i juli i större utsträckning).

Antica Villa B&B överträffade vår förväntningar rejält, fantastiska rum, fantastisk personal och en bra frukost. Hela hotellet var så j-la snyggt. Vi blev inte störda av ngt, trots att det stod att biltrafiken kunde störa. Suveränt!

Lägenheten (Terazza Raf) var magnifik både utsiktsmässigt och invändigt. Snygga, lite snyggt slitna möbler, passade vår stil. Det blev dock lite unket i duscharna efter en vecka och sängarna var inte de bekvämaste. Dock måste jag säga att vi blev väldigt störda av utelivet iom det inte gick att stänga fönstrerna mot gränden, och det kunde hålla på till 4 på morgonen. Personalen på plats som mötte oss var jättetrevliga (både Alexandra och Paco).

Området är fortfarandet fint och vattnet är fantastiskt. Den lokala befolkningen är otroligt trevliga och förstår vart enda ord av t.o.m. knackig spanska (det är en total kontrast mot människorna i Rom som aldrig verkar le). Vi var också en tripp förbi Sperlonga och hälsade på vänner men Tropea känns så mycket mer genuinare och är så mycket trevligare.

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2007
Antal resande 2 Vuxna, 2 Barn
Namn
Lena med familj från Danderyd i Sverige bodde under sin rundresa i södra Italien på Antica Villa B&B i Tropea från den 18. till den 20. juli 2007.

Vi var mkt nöjda med resan, det är andra sommaren vi anlitar er och det har fungerat utmärkt.
Maiori var fint, vägen dit dock ganska livsfarlig får man säga, bör kanske varnas för. Skarpa kurvor och höga hastigheter, svårt promenera till stranden. Hotellrummet fantastiskt fint med underbar utsikt, trevlig personal.
Scalea också bra, inte lika spektakulärt kanske, men bra hotell och vänlig personal. Mkt skränig musik vid poolen störde friden tyckte vi.
Tropea var fantastiskt, en riktig pärla som det står i guideböckerna. Antique Villa var litet som ett boutiquehotell. Staden så trevlig och massor av små restauranger, stranden bland det bästa med klart varmt vatten. Hit återvänder vi gärna.
Ceglie Messapica var resans kanske absoluta höjdpunkt. Stället var underbart, personligt bemötande av ägarna och deras båda döttrar, man blev otroligt väl omhändertagen. Poolen ljuvlig, allt var avslappnat, snyggt och vi hade tom litet kök på rummet med fräscht kylskåp o spis, kunde laga egen mat. Dock tog vi halvpension och maten var topp. Underbara bad i havet på båda sidor.
I ganska stor kontrast till detta reste vi sedan till La Maddalena i Venosa och det blev tyvärr en besvikelse, dock den enda negativa upplevelsen på hela resan.. Stället låg mkt fint men var totalt anonymt och bemötandet lämnade mkt att önska. När vi kom på em var allting stängt och igenbommat, efter mkt letande fick vi tag på en tjej (som serverade) och som motvilligt såg till att vi fick en nyckel. Hon och en annan anställd visade inte minsta lust att förstå oss på engleska eller den stapplande italienska vi kunde, de verkade tyvärr ganska ointresserade av oss gäster öht. Vi fick ingen information alls om när middagen skulle serveras eller om någonting i övrigt. Stället verkade nästan öde och hade mkt låg beläggning, (ruljansen sköttes endast av flickan som serverade resp städade och de var def inte särskilt vänliga) det var endast vi och en handfull gäster till. Serveringen var extremt långsam och man kände sig nästan ivägen som turist, mkt tråkig känsla. Ägaren var dock mkt trevlig men visade sig mkt korta stunder på kvällen. Är detta ett ställe som är mer attraktivt vår/höst? Frukosten var mest söta tårtor men middagen var mkt bra och vällagad bör framhållas. Detta stället var vi glada när vi lämnade faktiskt, för det var inte alls trivsamt som det sköttes och som sagt stod detta bemötande i bjärt kontrast till den vänlighet vi mötte i Ceglie.
Hotellet i Rom var utmärkt, prisvärt verkligen och mkt bra lokaliserat i förhållande till alla sevärdheter. Trots att hotellet vimlade av utländska turister och stor omsättning var personalen mkt vänlig och service-minded, frukosten var också utmärkt. Ett perfekt hotell att bo på under ett par dagars sightseeing.

Totalt sett var detta dock en resa vi var mkt nöjda o glada över och tack för era tips!

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2007
Antal resande 2 Vuxna, 1 Barn
Namn

Upplysningar om recensenten

Resperiod September 2007
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Om ett omdöme inte är skriven av en svensk gäst kan du läsa vår fritt översatt översättning. Du kan dock alltid läsa omdömet på originalspråk.

Förutom omdömen från In-Italias gäster kan du på flera av våra semesterbostäder också hitta omdömen från TripAdvisor, precis som många väljer att rekommendera In-Italia på Reco. Kom ihåg att du också kan få inspiration till din semester i Italien på bloggen.

 
search map