Hotell i Tropea i Kalabrien

Antica Villa B&B

 
Antica Villa B&B är inte tillgänglig i dagsläget
Antica Villa B&B är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Tropea här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Antica Villa B&B är huvudbyggnaden i en villa från 1800-talet som idag fungerar som Bed & Breakfast.

Villans fina arkitektur, goda placering i förhållande till det antika centrum och stranden är några av fördelarna. Enda nackdelen är att man bor ut mot en av de mest trafikerade vägarna som leder in till staden, varför alla gäster som bokar här måste vara förberedda på trafiklarm hela året men speciellt under högsommaren. Villans härliga terrasser kan därför inte nyttjas optimalt med mindre att man inte är känslig för passerande trafik.

Läs mer om Antica Villa B&B

Villan 20 rum ligger i två förenade byggnader och är alla snyggt inredda i samma still som byggnadens arkitektur. Alla rum är utrustade med eget badrum med toalett och dusch eller badkar samt TV och aircondition. Receptionen har öppet 24 timmar i dygnet.

Boende på detta B & B rekomenderas åt de gäster som önskar en aktiv semester och som vill ha detta ställe som bas för utflykter i området när man inte ligger på stranden. Aircondition gör detta till ett behagligt boende även under de varma månderna.

Dölj texten
 
 
search map