Omdömen från Casa dei Limini

 
Casa dei Limini är inte tillgänglig i dagsläget
Casa dei Limini är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Torre Ruggiero här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Gästomdömen av Casa dei Limini

Läs personliga omdömen av Casa dei Limini som ligger i Kalabrien. Omdömena av agriturismon är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Casa dei Limini. Förutom omdömen av själva agriturismon kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.
Bengt med familj från Moheda i Sverige bodde på Casa dei Limini i Torre Ruggiero från den 23. till den 30. september 2006.

Boendet var jättebra, värdparet väntade på oss med middag och vin, samt hade de köpt bröd till frukosten. Tips till nästkommande är att boka en femrätters middag hos grannen som driver Agroturismo. Befolkningen var mycket vänliga och tillmötesgående. De kunde lika lite engelska som vi kunde italienska, men det var inga problem. Vi löste det med teckenspråk och enstaka glosor.

Vi hade hyrbil och körde varje dag. Vi körde både i bergen och besökte småbyar. Vi var och badade både i Joniska och Tyrenska havet.

Bifogar två bilder. Frukost på altanen samt soluppgången från sovrumsfönstret.

Upplysningar om recensenten

Resperiod September 2006
Antal resande 4 Vuxna
Namn

Om ett omdöme inte är skriven av en svensk gäst kan du läsa vår fritt översatt översättning. Du kan dock alltid läsa omdömet på originalspråk.

Förutom omdömen från In-Italias gäster kan du på flera av våra semesterbostäder också hitta omdömen från TripAdvisor, precis som många väljer att rekommendera In-Italia på Reco. Kom ihåg att du också kan få inspiration till din semester i Italien på bloggen.

 
search map