Agriturismo i Torre Ruggiero i Kalabrien

Casa dei Limini

 
Casa dei Limini är inte tillgänglig i dagsläget
Casa dei Limini är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Torre Ruggiero här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

La Casa dei Limini ligger på backarna omkring Torre Ruggiero på ca. 750 meters höjd över havet. Härifrån har man 25 km till det Joniska havet och 30 km till det Tyrrenska havet. Huset är omgivet av en stor trädgård på 2500 kvm.

Hus med 8 sovplatser:
Huset är fördelat på två våningar och utrustat med egen värme, tvättmaskin, diskmaskin, satelit-TV och öppen spis.

- På första våningen finns ett stort kök med ugn och öppen spis, diskmaskin och två bäddsoffor, stort uppehållsrum (ca. 30 m²) med öppen spis, soffa och fåtöljer, sovrum med två enkelsängar samt badrum med toalett, dusch och tvättmaskin.
På andra våningen finner man ett litet rum med enkelsäng och balkong, sovrum med dubbelsäng, sovrum med enkelsäng, sovrum med dubbel bäddosffa samt badrum med dusch. På samma våning finns det även två andra sovrum som ägaren använder som förråd.

Läs mer om Casa dei Limini

Stället är perfekt för stora familjer och små grupper som önskar en behaglig och avkopplande semester i en av Italiens mest oberörda och vackra regioner.

Dölj texten
 
 
search map