Semesterbostäder & hotell i Torre Ruggiero

 
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Torre Ruggiero tillhör ännu en av södra Italiens dolda pärlor. Här kan du ostört gå på upptäcktsfärd på smala, kullerstensbelagda gator, som plötsligt öppnar upp sig till trevliga torg och stora platser. Beger du dig ut från staden, som ligger på 566 meters höjd över havet, behöver du inte gå långt för att nå vacker, oberörd natur. De täta skogarna runt staden har många stigar, som bjuder in till vandringsturer i det gröna.

Karta över Torre Ruggiero

Klicka på kartan om du gärna vill skapa dig en överblick över staden och dess placering, samt för att se vilka semesterbostäer vi tillhandahåller i området.

Toscana Sardinien Sicilien Abruzzo Aostadalen Apulien Basilicata Kalabrien Kampanien Emilia-Romagna Friuli-Venezia Giulia Lazio Ligurien Lombardiet Marche Molise Piemonte Sydtyrolen & Trentino Alto Adige Umbrien Veneto Karta över Italien

En av södra Italiens dolda pärlor

Denna lilla landsort är ett perfekt resmål för dig som önskar en lugn semester i autentiska omgivningar. Torre Ruggiero led, som många andra städer, stor skada av det jordskalv som drabbade Kalabrien år 1783, och var därpå tvungen att återuppbyggas. Men man känner fortfarande tydligt av medeltidstadens struktur i den gamla stadsdelen, ävenom alla byggnader inte är så gamla. 

Det är dock i lika hög grad det lokala livete, som gör det till en upplevelse att spendera semestern här. Kommunens befolkningsantal har fallit de senare åren, och vid senaste kontrollen uppgick det till endast 1000 stycken invånare. Men här är fortfarande massor av liv i området, och du kan här uppleva ett levnadssätt som skiljer sig markant från det i Sverige. Det kan också rekommenderas att hitta lokala restauranger, där det serveras traditionella rätter - i området produceras bland annat fantastsiska korvar och pasta, som fortfarande framställs på traditionellt vis. 

Läs mer om Torre Ruggiero

Semesterbostäder i Torre Ruggiero

Vill du gärna uppleva det "äkta" Italien, kan det ibland vara svårt att veta vart du ska leta efter rätt semesterbostad. Det är därför du ska använda sökmotorn här på In-Italia. Vi är specialister på att handplocka charmiga hotell, B&B, semesterlägenhter och villor i små landsorter som Torre Ruggiero. Vi väljer endast de semesterbostäder, som utöver sätter ramarna om en avslappnande semester, ligger på platser som bjuder på intressanta upplevelser.

Ange vilka datum du är intresserad av att resa, och sökotorn kommer snabbt ge dig en översikt över de semesterbostäder som är lediga i och runt staden. Har du frågor om dessa, som du inte hittar svar på genom att klicka in på de unika bostadsbeskrivningarna, är du varmt välkommen att kontakta oss. Vi kan också ge tips på de största upplevelserna i dena delen av Italien. 

Dölj texten
 
 
search map