Omdömen från Villa Ada

 
Villa Ada är inte tillgänglig i dagsläget
Villa Ada är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Scalea här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Gästomdömen av Villa Ada

Läs personliga omdömen av Villa Ada som ligger i Kalabrien. Omdömena av semesterbostaden är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Villa Ada. Förutom omdömen av själva semesterbostaden kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

Liten villa med många uteplatser och härlig havsutsikt

Hus med många uteplatser i solen och i skuggan samt även med en stor balkong med utsikt mot havet. Ganska nära till havet via trappor, även ifall rejäla strandskor behövs för att bada i den lilla (steniga) stranden. Utrustning och faciliteter helt OK med två "badrum", även ifall duschen i det ena inte var speciellt praktisk. Fantastisk utsikt mot havet och möjlighet att inta måltid såväl ute som inne. Trappor utan ledstång mellan våningarna kan vara problem för rörelsehindrade.

Rekommendationer till andra gäster

Ta med myggmedel av alla de slag på hösten; små, kvicka blodtörstiga små mygg som dessvärre gjorde att vi inte kunde sitta utomhus på kvällen, trots temperaturer på över 20 grader. Bil behövs för att komma till Scalea och andra sevärdheter i regionen. Njut av havsutsikten!

Villa Ada
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet

Mycket hjälpsam personal på Hotel Talao
Placering, Placering
 
Själva boendet på Villa Ada
Radhus med 5 sovplatser (med terrass och havsutsikt)
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod September 2014
Antal resande 4 Vuxna
Namn
Lene med resesällskap från Borup bodde på Villa Ada i Scalea

Det var en riktigt trevlig resa. Fint hus med härligt läcker utsikt. Området är lugnt, det verkar inte som att det bor folk här längre. Men det kanske använda den som ett sommarstugeområde . Eller kanske det var eftersom vi var borta i september.
Det finns mycket till shopping och restaurang ca 3,5 kilometer, så en bil eller annat fordon är att föredra. Vägen ner till huset är fyllt med lugn bula (24 stycken), men du kan väja mellan de små gränderna och minska stötar avsevärt.
Personalen som ger nyckel är fantastiskt trevligt.
Allt som allt för oss som älskar naturen och lugnet en helt underbar upplevelse.

Upplysningar om recensenten

Resperiod September 2012
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet
Laura og familie fra København Ø boede på Villa Ada i Scalea

Vi har haft en underbar resa till Italien, men det kan inte tillskrivas till huset vi hyrde genom in-italia i Scalea. Staden var inte mysig eller charmig, och huset vi hade hyrt var - bekvämt nära till havet - men annars ganska kallt och trist inrett - med sängar och garderober, grova väggar och lysrör. Baren påverkas inte av det faktum att det någonsin hade bott några levande människor. Och så var det verkligen dyrt!
Vi tar det helt och hållet på oss att vi inte har tid att göra ordentlig forskning innan vi lämnade och att alla husen hyrs ut. Men när vi googlade området, såg det ut som om huset var inom gångavstånd till en stad - det gjorde definitivt inte.
Scalea är en mycket turistiska badort med oändliga stränder med paraplyer, strand badbutiker och pizzerior. Det var inte vad vi hade drömt om.
Det var inte den mest beröm, men jag tror att andra gäster som överväger att ta Scalea måste veta vad de får in. Vi skulle inte rekommendera platsen.
Där i den vi fick bra service från i Italien när vi ringde därifrån ned och sökte hjälp för att hitta en pool som vi kunde låna / hyra i närheten. När den närbelägna stranden var lite vild för små barn. Tack.

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2012
Antal resande 2 Vuxna, 2 Barn
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod April 2012
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Om ett omdöme inte är skriven av en svensk gäst kan du läsa vår fritt översatt översättning. Du kan dock alltid läsa omdömet på originalspråk.

Förutom omdömen från In-Italias gäster kan du på flera av våra semesterbostäder också hitta omdömen från TripAdvisor, precis som många väljer att rekommendera In-Italia på Reco. Kom ihåg att du också kan få inspiration till din semester i Italien på bloggen.

 
search map