Omdömen från Hotel Talao

 
Hotel Talao är inte tillgänglig i dagsläget
Hotel Talao är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Scalea här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Gästomdömen av Hotel Talao

Läs personliga omdömen av Hotel Talao som ligger i Kalabrien. Omdömena av hotellet är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Hotel Talao. Förutom omdömen av själva hotellet kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

Fint familjedrivet hotell

Trevligt hotell med pool och egen strand. Vi bodde i ett mindre dubbelrum med balkong och havsutsikt. Vi upplevde god service från personalen. Vi kom på sex dagar att känna oss helt familjära med personalen såväl som hotellet. Det faktum att det var utom säsong med bara få gäster bidrog säkert.
Den ursprungliga gamla delen av Scalea är värd ett besök. Däremot är den nyare delen av staden inte något att skriva hem om. Något sliten och påminner på många sätt om något äldre byggnation i det forna Östeuropa.

Rekommendationer till andra gäster

Den närbelägna staden Diamante är värd ett besök. Fint läge med strandpromenad och många muralmålningar i den gamla delen av staden.

Hotel Talao
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
 
Själva boendet på Hotel Talao
Rum med balkong och havsutsikt
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
Restaurang
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Oktober 2015
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Stor gästfrihet och enkel, rejäl mat à la Calabria

Fint ställe att utgå ifrån för äventyr i Kalabrien. Glöm inte att besöka floderna Lao och Argentino i närheten, där det är härligt att vandra. Glöm inte bort Grotta del Romito, där man kan se en imponerande uroxe som utmejslats i klippan av en stenåldersman.

Hotel Talao
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
 
Själva boendet på Hotel Talao
Rum med balkong och havsutsikt
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Restaurang
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod April 2015
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet
Eva och Massimo från Uppsala i Sverige bodde på Hotel Talao i Scalea från den 13. till den 16. juli 2011.

Trevligt hotell.Trevlig personal. Rent och snyggt. Luftkonditioneringen fungerade dåligt så det blev svettigt på nätterna.Vattnet i Kalabrien är inte så rent tyvärr och inte heller på Talaos strand. Vi åkte på en båtutflykt och där en bit från staden var vattnet fint.Dålig frukost. Däremot var vi och åt på ett ställe som heter "La Rondinella" där man serverar en menufisso gjord på egenproducerade varor som var väldigt bra och prisvärd. Rekommenderas varmt.

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2011
Antal resande 2 Vuxna
Namn

Upplysningar om recensenten

Resperiod September 2008
Antal resande 4 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet
Lena med familj från Danderyd i Sverige bodde under sin rundresa i södra Italien på Hotel Talao i Scalea från den 16. till den 18. juli 2007.

Vi var mkt nöjda med resan, det är andra sommaren vi anlitar er och det har fungerat utmärkt.
Maiori var fint, vägen dit dock ganska livsfarlig får man säga, bör kanske varnas för. Skarpa kurvor och höga hastigheter, svårt promenera till stranden. Hotellrummet fantastiskt fint med underbar utsikt, trevlig personal.
Scalea också bra, inte lika spektakulärt kanske, men bra hotell och vänlig personal. Mkt skränig musik vid poolen störde friden tyckte vi.
Tropea var fantastiskt, en riktig pärla som det står i guideböckerna. Antique Villa var litet som ett boutiquehotell. Staden så trevlig och massor av små restauranger, stranden bland det bästa med klart varmt vatten. Hit återvänder vi gärna.
Ceglie Messapica var resans kanske absoluta höjdpunkt. Stället var underbart, personligt bemötande av ägarna och deras båda döttrar, man blev otroligt väl omhändertagen. Poolen ljuvlig, allt var avslappnat, snyggt och vi hade tom litet kök på rummet med fräscht kylskåp o spis, kunde laga egen mat. Dock tog vi halvpension och maten var topp. Underbara bad i havet på båda sidor.
I ganska stor kontrast till detta reste vi sedan till La Maddalena i Venosa och det blev tyvärr en besvikelse, dock den enda negativa upplevelsen på hela resan.. Stället låg mkt fint men var totalt anonymt och bemötandet lämnade mkt att önska. När vi kom på em var allting stängt och igenbommat, efter mkt letande fick vi tag på en tjej (som serverade) och som motvilligt såg till att vi fick en nyckel. Hon och en annan anställd visade inte minsta lust att förstå oss på engleska eller den stapplande italienska vi kunde, de verkade tyvärr ganska ointresserade av oss gäster öht. Vi fick ingen information alls om när middagen skulle serveras eller om någonting i övrigt. Stället verkade nästan öde och hade mkt låg beläggning, (ruljansen sköttes endast av flickan som serverade resp städade och de var def inte särskilt vänliga) det var endast vi och en handfull gäster till. Serveringen var extremt långsam och man kände sig nästan ivägen som turist, mkt tråkig känsla. Ägaren var dock mkt trevlig men visade sig mkt korta stunder på kvällen. Är detta ett ställe som är mer attraktivt vår/höst? Frukosten var mest söta tårtor men middagen var mkt bra och vällagad bör framhållas. Detta stället var vi glada när vi lämnade faktiskt, för det var inte alls trivsamt som det sköttes och som sagt stod detta bemötande i bjärt kontrast till den vänlighet vi mötte i Ceglie.
Hotellet i Rom var utmärkt, prisvärt verkligen och mkt bra lokaliserat i förhållande till alla sevärdheter. Trots att hotellet vimlade av utländska turister och stor omsättning var personalen mkt vänlig och service-minded, frukosten var också utmärkt. Ett perfekt hotell att bo på under ett par dagars sightseeing.

Totalt sett var detta dock en resa vi var mkt nöjda o glada över och tack för era tips!

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2007
Antal resande 2 Vuxna, 1 Barn
Namn

Om ett omdöme inte är skriven av en svensk gäst kan du läsa vår fritt översatt översättning. Du kan dock alltid läsa omdömet på originalspråk.

Förutom omdömen från In-Italias gäster kan du på flera av våra semesterbostäder också hitta omdömen från TripAdvisor, precis som många väljer att rekommendera In-Italia på Reco. Kom ihåg att du också kan få inspiration till din semester i Italien på bloggen.

 
search map