Hotell i Scalea i Kalabrien

Hotel Talao

 
Hotel Talao är inte tillgänglig i dagsläget
Hotel Talao är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Scalea här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Hotel Talao ligger perfekt mellan den fina sandstranden och trappan upp till centrum i Scalea. Hotell Talao är familjedrivet, och det är med andra ord familjen själv som står för den dagliga driften, som bland annat består i att ta emot nyanlända gäster, matlagning och service. Det är ett 3-stjärnigt hotell med goda utomhus-faciliteter, men med mycket enkelt inredda rum. Hotellet vänder sig till en avslappnad publik, som önskar bo i en familjemiljö snarare än i lyxiga omgivningar.

Pool eller strand? Varför välja!

Precis vid hotellet, på samma sida som huvudvägen, finns det parkeringsplats. På första våningen finns det gemensamma faciliteter såsom reception, bar, restaurang och möteslokaler. En utgång mot stranden leder till poolområdet med poolen, barnpool och solterrass. Ca. 50 meter från poolområdet finner man den fina sandstranden där hotellet även arrangerar lättare underhållning under högsäsong.

Läs mer om Hotel Talao

Frukostbuffé på italiensk manér

Frukosten serveras som buffet med ett urval av söta och salta varor, det vill säga allt från croissanter, allt enligt italiensk tradition - samt ost och pålägg för de gäster som kommer från nordligare breddgrader.

Rymliga rum med egen balkong

Hotellets 45 rum är som sagt enkelt inredda, dock rymliga och ljusa. De har alla telefon, TV med några internationella kanaler, säkerhetsbox, aircondition (se perioder och tidsintervall under priserna) samt badrum med toalett och dusch samt hårfön. De har alla balkong, som är mindre i de rum som vätter mot staden och lite större för dem som vätter mot havet. Uppmärksamma även att de rum som vätter mot staden kan präglas av trafikbuller, medan de som vätter mot havet bara hör ljudet från vågorna - och under sommarperioden - även de andra gästerna vid poolen.

Dölj texten
 
 
search map