Omdömen från The Bridge Residence

 
The Bridge Residence är inte tillgänglig i dagsläget
The Bridge Residence är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till San Nicola Arcella här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Gästomdömen av The Bridge Residence

Läs personliga omdömen av The Bridge Residence som ligger i Kalabrien. Omdömena av semesterbostaden är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av The Bridge Residence. Förutom omdömen av själva semesterbostaden kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.
Patrik med familj från Nykvarn i Sverige bodde på The Bridge Residence i San Nicola Arcella från den 14. till den 21. juli 2007.

Tack!
Resan gick utmärkt. Området var vackert men det var jobbigt att vara beroende av de små bussarna, vi hade inte bil med oss. Det var få i personalen som kunde förstå eller göra sig förstådda på annat språk än italienska. Det gäller även lokalbefolkningen. Huset låg vackert uppe på berget med en fantastisk utsikt. Huset var lagom stort förutom köket som var pyttelitet och vi saknade många köksredskap. Det fanns inte heller disktrasa, diskborste, svamp eller diskmedel. Den möblerade uteplatsen förgyllde huset. Vi hade dock inte förväntat oss att det skulle ligga så långt från stranden och staden, inte heller att börja med att inhandla "basprodukter" till köket. Våra tips till nästkommande är; Träna italienska (ta med lexikon), om ni åker tåg, kliv av i Praja, det är närmast, var beredd på att passa busstider, området har bara en affär och det är långt att gå till staden, taxi kostar runt 15 euro till Praja. Där finns det affärer och bankomat. Badmössa är obligatoriskt i områdets pooler. På stranden behöver man badskor eftersom den består av stenar som är kokheta. Vi hade en härlig semester med många nya upplevelser. Allt gick förvånansvärt bra med tanke på att vi bokade och fixade allt själva. Självklart åker vi tillbaka till Italien ett annat år.

In-Italias kommentar

In-Italia rekomenderar ALLTID att man hyr bil under sin vistelse i södra Italien.

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2007
Antal resande 2 Vuxna, 3 Barn
Namn

Om ett omdöme inte är skriven av en svensk gäst kan du läsa vår fritt översatt översättning. Du kan dock alltid läsa omdömet på originalspråk.

Förutom omdömen från In-Italias gäster kan du på flera av våra semesterbostäder också hitta omdömen från TripAdvisor, precis som många väljer att rekommendera In-Italia på Reco. Kom ihåg att du också kan få inspiration till din semester i Italien på bloggen.

 
search map