Semesterbostad i San Nicola Arcella i Kalabrien

The Bridge Residence

 
The Bridge Residence är inte tillgänglig i dagsläget
The Bridge Residence är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till San Nicola Arcella här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

The Bridge Residence ligger på en utsiktsplats vid San Nivola Arcella.

Detta semesterställe är uppbyggt runt en stor "bridge" som en rik kortspelare (bridge) lät bygga. En typisk kortspelshall finns på stället som än idag används för internationella turneringar. Vid spelhallen finns ett hotell, restaurang, bar och på huvudbyggnadens tak finns en rund pool med tillhörande terrass varifrån man har en fantastisk utsikt över kustlinjen och ön Dino.

Läs mer om The Bridge Residence

Genom åren har man totalt byggt 139 semesterbostäder på sluttningen ner mot kusten där man hela vägen har fin utsikt. Nära stranden finns ännu en pool, en tennisbana och en liten fotbollsplan. Här aktiveras gästerna både om dagen och kvällen med diverse underhållning.

De totalt 139 lägenheterna är enkelt inredda men utrustade med både TV, telefon samt trädgård och / eller terrass. Alla lägenheter har havsutsikt och gott om utomhusplats. Under högsäsongen är man mest utomhus men under kallare årstider rekomenderar vi inte att man sover i bäddsoffan i uppehållrummet då det kan vara ganska kallt.

Dölj texten
 
 
search map