Agriturismo i Praia a Mare i Kalabrien

Agriturismo Nappi

 
Agriturismo Nappi är inte tillgänglig i dagsläget
Agriturismo Nappi är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Praia a Mare här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Den Tyrreniska kusten bjuder på dramatiska klippor som kuliss, utsikten domineras av havet med vackra solnedgångar, här finns den enkelhet som vi ibland kan känna till hemifrån. Detta är en kortfattad beskrivning av Agriturismo Nappi.

Gården ligger i slutet av en privat grusväg väster om Praia a Mare. Praia a Mares berömdhet skyltas oftare med dess sommarsäsongs nattliv och stranden, än dess lugn och stillhet som man finner uppe på dessa höjder. Familjen Nappi har restaurerat de gamla hus som framförallt vänder sig till de som vill njuta av landskapet och stillheten. Får man lust att ta sig ett dopp så kan man tyvärr inte göra det här då det inte finns någon pool, å andra sidan så ska man bara ner för backen för att i stället kasta sig i det kristallklara havet.

Läs mer om Agriturismo Nappi

Giacchino och Linda talar engelska och lagar mat på det lilla matstället som ligger nere vid gästhusen och som endast är öppet för gårdens gäster...vid beställning. Ägarna tipsar även gärna sina gäster till olika utflykter som man kan göra i området. Giacchino har under många år seglat haven runt, innan han sedan drog sig tillbaka till denna olivlund, och därför känner han väl till hela kustlinjen. Linda kommer från Toscana och medför den toskanska förståelsen och enkelheten till Agriturismo Nappi.

Lägenheterna ligger alla på första våningen och de har alla sin egna ingång, de har även Tv och säkerhetsbox. Aircondition har man inte installerat då brisen från havet, de gamla solida väggarna och de stora olivträden runt huset har en kylande effekt på dasgtemperaturen. Parkeringsplats finns ett kort bit från husen.

Lägenheterna på Agriturismo Nappi

Trerumslägenheten Casa Rosa med 4/6 sovplatser (första våningen med havsutsikt)

Lägenheten ligger på första våningen och består av uppehållsrum med kokvrå och matbord samt två sovplaster, lett litet sovrum med våningssäng, sovrum med dubbelsäng och badrum med toalett och dusch. Utanför lägenheten finns det en plats i trädgården med stol och bord.

Dölj texten
 
 
search map