Villa i Parghelia i Kalabrien

Villa Petrassi

 
Villa Petrassi är inte tillgänglig i dagsläget
Villa Petrassi är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Parghelia här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Villa Petrassi ligger i ett villakvarter på sluttningarna ovanför Parghelias strand, ca. 4 km från Tropea. Det är ca. 100 meter ner till närmaste sandstand och det kristallklara vattnet. Närmaste matställe finns ca. 2 km från villan.

Från villans terrass där det även finns en skön pool har man en fin utsikt över havet och kusten. Terrassen är ganska stor och det finns gott om plats för att både äta och sola eller bara sitta och njuta av tillvaron under en parasoll. Vid villan finns det även parkeringsplats.

Läs mer om Villa Petrassi

Villa med 6 sovplatser (ca. 120 m²):
- Villans inre areal är på ca. 120 m² och består av kök med 4 kokplattor, diskmaskin samt utgång till terrassen, uppehållsrum, tre sovrum med två sovplatser i varje (dubbelsäng eller två enkelsängar) samt två badrum med toalett och dusch. Villa är dessutom utrustad med grill, tvättmaskin och TV. Ägaren använder själv huset ibland och det ses på små privata prydnadssaker.

Dölj texten
 
 
search map