Villa i Parghelia i Kalabrien

Villa Maria Teresa

 
Villa Maria Teresa är inte tillgänglig i dagsläget
Villa Maria Teresa är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Parghelia här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Mellan de historiska byarna Tropea och Pizzo ligger denna lägenhet på branten av en klippsluttning vid havet. Vattnet är så klart att man kan, uppe från trädgården, se ner på fisken, klipporna och havsbotten.

Eftersom lägenheten ligger i slutet på en enkelriktad väg, så är man skonad från trafikbuller, men tåget passerar i närheten, vilket kan höras men ändå inte vara störande. Villan ligger i ett tätbebyggt område, vilket uppvägs av att havet ligger i närheten samt den växtrika trädgården.

Läs mer om Villa Maria Teresa

Huset är 10 år gammalt och nymålat. Från den skuggiga terrassen kan man njuta av frisk havsbris och se vulkanön Stromboli, när vädret tillåter. I trädgården kan man antingen ligga och sola elller svalka sig i skuggan unde de många träden. Från trädgården går det en trappa ner till den privata stranden, där det finns både grov sand och klippor.

Villa med 7 sovplatser:
Villan är indelat i tre etager med ingång från översta etagen, som ligger i trädgårds nivå. I huvudbyggnaden är där sovrum med dubbelsäng och utgång till stor terrass med havsutsikt, ett sovrum med dubbelsäng, ett sovrum med tre enkelsängar och två badrum med WC och dusch samt vardagsrum med kokvrå (med ugn) med utgång til trädgården, där de finns bord, stolar och grill samt havsutsikt.

Villans huvudbyggning är ljus och rymlig (ca. 140 m²), och har både tvätt- och diskmaskin. På bottenvåningen är där ett litet annex (ca. 45 m²), med ett rymligt vardagsrum och ett fullt utrustat kök samt ett sovrum och badrum. Då annexet med sovrum ligger delvis under jorden, avråder vi att man använder dessa två extra sovplatser.

Dölj texten
 
 
search map