Villa i Parghelia i Kalabrien

Villa Malcontenta

 
Villa Malcontenta är inte tillgänglig i dagsläget
Villa Malcontenta är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Parghelia här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Tänk att kunna sammanfatta sin semester med följande ingridienser: en trevlig villa i bästa Medelhavsstil, en jätte terrass, en härlig pool och en underbar panoramautsikt med utsikt över några av Italiens mest fascinerande sandstränder. Villa Malcontenta kan utan tvekan infria dessa drömmar!

Villa Malcontenta ligger på höjderna några få kilometer från den charmiga och historiska staden Tropea. I hela området finner man härliga kritvita sandstränder och kristallklart hav. Villan har pool med jacuzzi, stor delvis övertäckt terrass med grill och en härlig trädgård med spännande sydeuropeisk flora och terracottakrukor.

Läs mer om Villa Malcontenta

Villa med 6 sovplatser (med terrass, havsutsikt och pool):
- Villan är skönt inredd i Medelhavsstil med varma färger och bra möbler. I uppehållsrummet finns det flat-screen TV, klimatanläggning, självständigt kök, diskmaskin, tvättmaskin, två badrum och 6 sovplatser fördelade på tre sovrum. Dessutom finns det privat parkering och en stig leder ner till havet (c. 150 meter) där man finner både sandstrand och klippor.

OBSERVERA: På grund av placeringen är villan inte speciellt bra för familjer med små barn.

Dölj texten
 
 
search map