Villa i Parghelia i Kalabrien

Villa Capuano

 
Villa Capuano är inte tillgänglig i dagsläget
Villa Capuano är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Parghelia här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Villa Capuano ligger ut mot vattnet i ett sommarhusområde vid Parghelia. Man kommer till villan via en brant väg som endast används av de få (lyckliga) ägare och gäster som bor här.

Villan har ett fantastiskt läge och terrass varifrån man har en fin utsikt mot öster ända bort mot Zambrones sandstränder och mot sydväst till Parghelia och Tropeas klippor.

Läs mer om Villa Capuano

200 meter nedanför villan finns en smal sandstrand med en liten bar som har öppet under sommaren. I Parghelia men framförallt i Tropea (ca. 5 km) finner man ett urval av matställe, caféer och inköpsmöjligheter.

Fyrarumsvilla med 6 sovplatser (ca. 90 m²):
- Villan består består av kök med ugn och 4 gasplattor samt ett praktiskt och stort fönster mot terrassen, vardagsrum med utgång till terrassen och fönster med havsutsikt, sovrum med dubbelsäng och havsutsikt samt eget badrum med toalett och dusch, två sovrum med två enkelsängar i varje och fönster mot villans lilla trädgård och ytterliggare ett badrum med toalett och dusch.
Villan är dessutom utrustad med privat parkeringsplats, trädgård med grill samt tvättmaskin.

Vi vill göra er uppmärksamma på att på sluttningen, ca. 100 meter under villan finns ett fundament för en byggnad som aldrig blivit till något. Byggnaden, eller rättare sagt hålet i jorden kommer aldrig bli färdig byggt och är beslag tagit av polisen. Man ska verkligen resa sig upp och titta i rätt riktning för att märka det! Vi tycker inte att det på något vis ödelägger utsikten från terrassen men vill göra rätt för oss och nämna det.

Dölj texten
 
 
search map