Villa i Parghelia i Kalabrien

Villa Aurora

 
Villa Aurora är inte tillgänglig i dagsläget
Villa Aurora är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Parghelia här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Villa Aurora ligger vid Calabriens azurblå hav med den speciell sandstranden. Skulle man bli trött av det salta medelhavet i Zambrone-bukten, så finns det en privat svimming pool (ca. 8 x 12 m), bara några meter (ca. 100 m) från Villa Aurora och havet.

Villan ligger i ett bostadsområde med andra villor och privat hus. Från terrassen är det en fantastisk utsikt ut över havet mot vulkanen Stromboli, som är den sjunde av de Eoliska Öarna. Inredningen och färgsättningen av Villa Aurora för tankarna till de vulkanska Eoliska öarna.

Läs mer om Villa Aurora

Det ligger butiker och restauranger 2 km där ifrån och Tropea med sitt sevärda historiska center ligger bara 4 km bort.

Villa Aurora til 12 personer (ca. 200 m²):
- Villan, som är ca. 200 m², är uppdelad i en huvudbyggnad och två annex. I huvudbyggnaden finns uppehållsrum med kokvrå utrustat med diskmaskin och TV samt tvättmaskin, 3 sovrum med två sovplatser i vardera, ett badrum med toalett och dusch samt en gäst-WC. I det andra annexet finns det två sovrum med två sovplatser i varje och 2 badrum / toaletter samt kök. I det andra annexet finns det två sovrum med två sovplatser i varje, ett badrum / toalett samt kök och två små terrasser. Framför villan finns en stor terrass med trädgårdsmöbler och trädgård med tropiska växter.

Dölj texten
 
 
search map