Hotell i Parghelia i Kalabrien

Hotel Cannamele Resort

 
Hotel Cannamele Resort är inte tillgänglig i dagsläget
Hotel Cannamele Resort är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Parghelia här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Hotel Cannamele Resort ligger med utsikt till havet och det omgivande exotiska landskapet. Det är en dryg kilometer ner till närmaste strand och ca. 1 km till centrala Parghelia. Dessutom är det endast ca. 3 km till Tropeas fina och stämningsfulla centrum.

Takterrass med panoramautsikt

Hotellet är nybyggt och erbjuder parkeringsplats, reception, frukostrestaurang och en välskött trädgård med pool och tillhörande solterrass. På hotellets gemensamma område finns det tillgång till wi-fi internetförbindelse (mot betalning). Hotellets styrka förutom den sköna poolen är den stora takterrassen med panoramautsikt över havet och kusten.

Läs mer om Hotel Cannamele Resort

Välinredda rum med aircondition

Hotellets 17 rum är fint inredda och har alla tillgång till en möblerad balkong eller terrass. Rummen är dessutom utrustade med aircondition, minibar, TV med möjlighet för satellit-kanaler (mot betalning), förvaringsbox samt badrum med toalett och dusch. Frukosten serveras utomhus så länge vädret tillåter det. Det är i övrigt möjligt att få frukosten serverad på rummen utan merbetalning.

Dölj texten
 
 
search map