Semesterbostäder & hotell i Marina di Nicotera

 
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Om man tycker om vidunderliga stränder om dagen och avslappnande middagar i en liten gammal romersk medeltida stad därefter, är Marina di Nicotera ett härligt ställe att njuta av livet på. Utöver strandlivet finns det också rik möjlighet för att utforska området genom att vandra, cykla eller rida.

Marina di Nicotera ligger nere vid stranden, medan den gamla stadsdelen ligger lite mer tillbakalutat på en backe med vackra utsikter över havet. Det är lätt att komma hit via motorägen A3, och dessutom ligger det en tågstation mellan de två stadsdelarna, vilken har förbindelse till trevliga utflyktsmål, t.ex. idylliska Tropea och de olika stränderna på Costa degli Dei.

Karta över Marina di Nicotera

Klicka på kartan här nedan för att få en överblick över staden, samt för att se vilka hotell och semesterlägenheter vi tillhandahåller i denna del av Italien.

Toscana Sardinien Sicilien Abruzzo Aostadalen Apulien Basilicata Kalabrien Kampanien Emilia-Romagna Friuli-Venezia Giulia Lazio Ligurien Lombardiet Marche Molise Piemonte Sydtyrolen & Trentino Alto Adige Umbrien Veneto Karta över Italien

Hotell, semesterlägenheter och villor i Marina di Nicotera

Du hittar ett brett urval av semesterbostäder i Marina di Nicotera. Vi har handplockat de bästa, som du hittar genom att använda sökmotorn överst här på sidan. Här har vi samlat alla bostadstyper, men om du har specifika preferenser, kan du eventuellt använda filterfunktionen för att strama av ditt sökresultat. Utöver bostadstyp, kan du också ange önskningar om läge, faciliteter osv.

Ska du iväg som ett par eller med familjen, är ett hotelle eller en semesterlägenhet de perfekta valen. Men om du planerar att åka iväg med en större grupp, t.ex. flera generationer eller en stor grupp vänner, har du också möjligheten att hyra en hel villa i Marina di Nicotera. Då får ni allt för er själva, och kan njuta av varandras sällskap utan att behöva ta hänsyn till andra gäster. 

Enkel semester med en paketresa till Marina di Nicotera i Kalabrien

På In-Italia har vi gjort det lätt för dig att sätta ihop en semester som ska gå till Kalabrien. Du kan således enkelt boka din semesterbostad, flygbiljett och eventuell bilhyra som ett samlat paket. Det är dessutom ett tryggt sätt att boka din resa på, eftersom du vid bokning av ett paket, täcks av Resegarantifonden och paketreselagen.

Hitta en billig resa med logi och flyg till Kalabrien

Läs mer om Marina di Nicotera

Dölj texten
 
 
search map