Agriturismo i Maida i Kalabrien

Agriturismo Costantino

 
Agriturismo Costantino är inte tillgänglig i dagsläget
Agriturismo Costantino är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Maida här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Agriturismo Costantino ligger ca. 13 km från flygplatsen Lamezia Terme och ca. 3,5 km från staden Maida. Här bor man på landet men ändå med närhet till två av Kalabriens huvudvägar SS280 (ca. 3,5 km) till östkusten samt den kostnadsfria motorvägen A3 (ca. 12 km) som går längs med västkusten. Trots den goda placeringen i förhållande till vägnätet så är omgivningarna lugna då vägen fram till gården endast används av de lokala invånarna.

Frukosten serveras på den stora övertäckta terrassen vid poolen som ligger i en frodig trädgård med palmer, appelsinträd och olivträd som är gårdens huvudprodukter. Här kan man få smaka kallpressad olivolja av flera olika sorter, man ska bara prata med den unga Mariangela som är ägarfamiljens dotter som tar emot gästerna vid ankomst.

Läs mer om Agriturismo Costantino

Agriturismo Costantino består av flera hus av olika standard. Ägarfamiljen bor i ett hus för sig själv vid den gamla villan från 1800-talet, som nyligen blev renoverad och där man inrett 9 sovrum med eget badrum. Rummen är rymliga och snyggt inredda i rustik (lantlig) stil. Dessa drag ser man klart då rummen präglas av träbalkar i taket och kraftiga stenväggar. Dessa rum har vi valt att förmedla. En liten bäck gör sig påmind då den rinner precis bredvid husen.

Det ska nämnas att det även finns en nyare villa vid vägen där det finns några rum i blandad stil men dessa rum ligger så pass nära vägen att vi inte anser att man få det lugn som vid den gamla villan. Dessa rum förmedlar vi ej.

Dölj texten
 
 
search map