Semesterbostäder & hotell i Maida

 
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Staden ligger ungefär mitt emellan de Tyrrenska och Joniska haven, på den smalaste delen av halvön som utgör Stövellandets "framfot". Det är oklrt när det uppstod en faktisk stad här, men man har gjort fynd från bostättningar, som kan dateras hela vägen tillbaka till järnåldern.

Idag har Maida cirka 4500 invånare, som i huvudsak lever av jordbruk - framförallt odling av oliver, citroner och kiwifrukter. Intäkterna från turismen har dock under de senare åren börjat spela en större roll för staden. Det är inte heller svårt att förstå, att resenärer lockas hit. En semester i denna lilla, charmiga stad, är en unik möjlighet för att få uppleva gamla traditioner och autentiskt vardagsliv i södra Italien

Karta över Maida i det södra Italien

Klicka på kartan här nedan för att få en överblick över staden och området, samt för att se vilka semesterbostäder vi tillhandahåller i denna del av Italien.

Toscana Sardinien Sicilien Abruzzo Aostadalen Apulien Basilicata Kalabrien Kampanien Emilia-Romagna Friuli-Venezia Giulia Lazio Ligurien Lombardiet Marche Molise Piemonte Sydtyrolen & Trentino Alto Adige Umbrien Veneto Karta över Italien

Handplockade semesterbostäder i Maida

Även om du hittar många av Italiens mest kända och populära destinationer i urvalet hos oss på In-Italia, är det framförallt våra handplockade hotell, B&B, semesterlägenheter och villor i landets mer okända, trevliga landsorter, som gör vår sökmotor unik. När vi väljer ut nya semesterbostäer till vårt program, söker vi just efter platser, där våra gäster får möjlighet för att uppleva det äkta Italien.

Börja med att ange dina semesterdatum, så får du snabbt en överblick över lediga semeterbostäder i och omkring Maida. Du kan också använda sökmotorn, om du samtidigt vill hitta en passande flygförbindelse från Sverige till Italien. 

Läs mer om Maida

Dölj texten
 
 
search map