Omdömen från Residence Gnura Momma

 
Residence Gnura Momma är inte tillgänglig i dagsläget
Residence Gnura Momma är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Locri här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Gästomdömen av Residence Gnura Momma

Läs personliga omdömen av Residence Gnura Momma som ligger i Kalabrien. Omdömena av semesterbostaden är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Residence Gnura Momma. Förutom omdömen av själva semesterbostaden kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.
Karin och Lars från Södertälje i Sverige bodde på Residence Gnura Momma i Locri från den 15. till den 22. september 2011.

Jo, resan fick bra. Residence Gnura Momma var trevligt och mannen som satt i receptionen hjälpsam och vänlig. Så småningom tyckte vi om Locri fast det kändes litet och inte särskilt vackert. En stor fördel var ju närheten till stranden. Så det blev många bad. Hotellet var enkelt men rent och snyggt . Som vi såg att någon annan gäst skrivit så saknade vi ett par stolar och ett litet bord på den lilla balkongen.

Upplysningar om recensenten

Resperiod September 2011
Antal resande 2 Vuxna
Namn

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juni 2011
Antal resande 2 Vuxna, 1 Barn
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2008
Antal resande 2 Vuxna, 2 Barn
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet
Margareta och Gunnar från Lerum i Sverige bodde på Residence Gnura Momma i Locri från den 24. juni till den 1. juli 2007.

Staden Locri var ganska grå och trist och lite smutsig När vi var där var få butiker och restauranger öppna. Det var besvärligt att variera maträtterna till lundh och middag. Den närliggande speceriffären var trevlig och supermercaton var mycket välsorterad. Srandpromenaden, stranden och badet helt fantastiskt - bara det värt resan. Det kändes som vi var de enda turisterna i byn. Residence Gnura Momma var trevligt och värdparet helt förtjusande. Lite bekvämare stolar på verandan och ett par stolar och ett litet bord på balkongen hade varit önskvärt. Utrustningen i lägenheten var spartansk men inget saknades. Man måste hålla i minnet att priset var mycket lågt. Bygget utanför var inte i gång så det hade vi inga problem med. Vill man alltså ha en lugn semester med underbart bad, ingen turistinvasion och fixa lite mat själv kan vi rekommendera att åka dit.

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juni 2007
Antal resande 2 Vuxna
Namn

Om ett omdöme inte är skriven av en svensk gäst kan du läsa vår fritt översatt översättning. Du kan dock alltid läsa omdömet på originalspråk.

Förutom omdömen från In-Italias gäster kan du på flera av våra semesterbostäder också hitta omdömen från TripAdvisor, precis som många väljer att rekommendera In-Italia på Reco. Kom ihåg att du också kan få inspiration till din semester i Italien på bloggen.

 
search map