Agriturismo i Gioiosa Jonica i Kalabrien

Villa Santa Maria

 
Villa Santa Maria är inte tillgänglig i dagsläget
Villa Santa Maria är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Gioiosa Jonica här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Villa Santa Maria ligger strax utanför Marina di Gioiosa Jonica på en ägendom på hela 50 hektar. Här odlar man oliver, appelsiner, grönsaker och vindruvor. Deras kraftfulla vin kan man bl.a. dricka på ställets restaurang som ligger i den gamla höladan, ca. 100 meter från själva villan.

Villan är från 1600-talet och blev helt renoverad år 2001. Stenfasaden är dekorerad av två höga palmer som sticker upp från den gröna trädgården. I trädgården finns dessutom en pool, veranda och parkeringsplats som alltihop är omgivet av appelsin och citronträd. Bakom villan kan man se Locrides barska berg.

Rummen är mycket rymliga och trevligt möblerade. De har alla minibar, TV, aircondition och badrum med dusch och toalett. Frukosten serveras på första våningen i villans ursprungliga matsal.

Läs mer om Villa Santa Maria

Ska man säga något neggativt om villan får det bli att närheten till kusten gör att man vissa dagar (p.g.a. vinden) kan höra trafiken från vägen som går ca. 150 meter från villans trädgård och pool.
Man hör dock inte trafiken från rummen.

Dölj texten
 
 
search map