Semesterbostäder & hotell i Gioiosa Jonica

 
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Stadens Marina är det livligate stället i Gioiosa Jonica, och stället byggdes och utvecklades framförallt under "det italienska ekonomiska miraklet" på 1960- och 1970-talen.

På helgen kommer många besökare från de närliggande städerna, för här finns både små pubbar och caféer för de yngsta, men också riktigt bra och trevliga restauranger för dem som önskar lite mer lugn och ro omkring sig. La Cascina, som ligger i ett gammal restaurerat stenhus längs kustvägen mellan Locri och Roccella, serverar fantastisk mat i en trevlig och gästfri atmosfär.

Stadens strand består nästan överallt av fin sand. Havet är långgrunt, vilket gör platsen ideal för en strandsemester med hela familjen.

Karta över Gioiosa Jonica

Klicka på kartan här nedan för att utforska staden och området, samt för att se vilka semesterbostäder vi tillhandahåller i denna del av Italien. 

Toscana Sardinien Sicilien Abruzzo Aostadalen Apulien Basilicata Kalabrien Kampanien Emilia-Romagna Friuli-Venezia Giulia Lazio Ligurien Lombardiet Marche Molise Piemonte Sydtyrolen & Trentino Alto Adige Umbrien Veneto Karta över Italien

Hotell, semesterlägenheter och villor i Gioiosa Jonica

Använd sökmotorn överst här pås idan för att hitta helt rätt semesterbostad i Gioiosa Jonica. In-Italia har handplockat de hotell, semesterlägenheter och villor i staden, där du har de bästa förutsättningarna för en avslappnande semester vid de vackra sydtalienska stränderna.

Ska du planera en semester för en större grupp? Reser til du till exempel med flera generationer av familjen, eller en stor grupp vänner, kan det vara idealt att boka en hel vila. Här får du massor av privatliv, och ni behöver inte tänka på att dela pool, trädgård o.s.v. med andra gäster.

Läs mer om Gioiosa Jonica

Dölj texten
 
 
search map