Omdömen från La Casa di Gianna

 
La Casa di Gianna är inte tillgänglig i dagsläget
La Casa di Gianna är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Gerace här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Gästomdömen av La Casa di Gianna

Läs personliga omdömen av La Casa di Gianna som ligger i Kalabrien. Omdömena av hotellet är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av La Casa di Gianna. Förutom omdömen av själva hotellet kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.
Åke och Gerd från Grönahög i Sverige bodde på La Casa di Gianna i Gerace från den 28. oktober till den 2. november 2007.

Kalabrien var en spännande upplevelse med Gerace som höjdpunkten. I Gerace möttes vi av trevliga och gästvänliga människor både på hotellet och i staden. Hotellpersonalen var fantastiska och lade ner mycket tid på att snabba på vårt bagage som hade hamnat i Amsterdam. Ett litet mysigt hotell, rent och fint. Staden ligger fantastiskt på en bergstopp med utsikt som är underbar och med många gamla hus och smala gränder. Ingenting för "hålligångaren" men en pärla för den som vill uppleva Kalabrien på nära håll. Vi kommer att rekommendera både hotellet och In-Italia. På återhörande.

Upplysningar om recensenten

Resperiod Oktober 2007
Antal resande 2 Vuxna
Namn

Upplysningar om recensenten

Resperiod September 2007
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Om ett omdöme inte är skriven av en svensk gäst kan du läsa vår fritt översatt översättning. Du kan dock alltid läsa omdömet på originalspråk.

Förutom omdömen från In-Italias gäster kan du på flera av våra semesterbostäder också hitta omdömen från TripAdvisor, precis som många väljer att rekommendera In-Italia på Reco. Kom ihåg att du också kan få inspiration till din semester i Italien på bloggen.

 
search map