Hotell i Gerace i Kalabrien

La Casa di Gianna

 
La Casa di Gianna är inte tillgänglig i dagsläget
La Casa di Gianna är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Gerace här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Mitt i Geraces antika och stämningsfulla centrum ligger La Casa di Gianna, ett litet, 4-stjärnigt familjehotell.

Huset var ursprungligen ett adelshem som blev övergivet efter andra världskriget då många syditalienare drog sig till industriområdet i norr. I slutet av 90-talet blev huset köpt av de nuvarande ägarna och en stor renovering sattes igång.

Läs mer om La Casa di Gianna

Hotellet framstår idag som välbehållt och elegant inrett. Förutom receptionen, finns det bar, te salong, allrum, restaurang och en fin övertäckt altan. Byggningens inregård har blivit täckt av ett glastak och fungerar som hall.

Hotellets 10 rum är alla förnämnt inredda och har aircondition, mini bar, telefon med internettuppkoppling, TV, säkerhetsbox smat badrum med WC och dusch eller badkarl och hårfön. Bland dessa rum är det en suit möblerad med himmelsäng och badkarl med vattenmassage. Allt sänglinne är av mycket god kvalitè sytt med kalabriska motiv.

Man får som gäst intrycket av att bo i ett privat hem, eftersom det är så få rum. Restaurangen tar familjen själv hand om och serverar områdets råvaror med en uppsjö av recept. Då hustrun kommer från Sicilien, får man ett utval av kalabriskt och sicilianskt vin.

Priset är inte samma nivå som kvaliten på bostaden. Om man reser till Kalabria för att finna en autentisk upplevelse, så är Gerace och La Casa di Gianna det rätta stället.

Dölj texten
 
 
search map