Villa i Ciminà i Kalabrien

Villa Runcatini

 
Villa Runcatini är inte tillgänglig i dagsläget
Villa Runcatini är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till CiminĂ  här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Villa Runcatini ligger på backarna bakom Ciminà, ca. 7 kilometer från kusten och 3 km från Ciminà där det finns inköp- och shoppingmöjligheter. Från huset har man utsikt över havet och backarna som möter den härliga sandstranden.

Huset ligger ostört längs en liten asfalterad väg med nästan ingen trafik. Omkring huset finns en stor trädgård med möblerad terrass och en liten örtträdgård så man inte behöver sakna några kryddor vid matlagningen.

Mot avtal kan man få äta middag på den närliggande Agriturismo Runcatini som också drivs av ägaren av villan. På deras restaurang är det möjligt att smaka gårdens produkter kombinerat med de smakfulla calabriska rätterna.

Läs mer om Villa Runcatini

Huset är fördelat på två våningar och erbjuder en hemvänlig stämning. Alla rum är rymliga och snyggt möblerade. Alla sovrum har dessutom aircondition anläggning.
- På första våningen finns ett stort kök, stort matrum med utgång till trädgården, uppehållsrum med öppen spis pch utgång till en stor möblerad terrass varifrån man kan se till havet. Vidare finns det ett rum med två sovplatser och badrum med toalett och dusch.
- På andra våningen finns tre komfortabla sovrum med dubbelsäng och badrum med toalett och dusch.

Villan rekomenderas framförallt till stora familjer som önskar bo ibland fridfulla och oberörda omgivningar.

Dölj texten
 
 
search map