Agriturismo i Ciminà i Kalabrien

Agriturismo 'a Sena

 
Agriturismo 'a Sena är inte tillgänglig i dagsläget
Agriturismo 'a Sena är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Ciminà här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Familjen Grillo har bott i huset sedan 1700-talet då deras gammelmormor gifte sig med den sista arvingen av adelsfamiljen Brancati. Gården är på hela 27 hektar och är belägen i Ciminà kommun, ca. 15 km från kusten.

Ägendomen blev till en äkta gård i mitten på 1900-talet av farfarn Mimí som drev gården fram till hans död bara för ett par år sedan. Han arrangerade bl.a. att gården blev omgjord till Agriturismo i mitten på 1990-talet och renoverade upp det gamla stenhuset. Huset är omgivet av en härlig trädgård med en stor brunn som härstammar helt tillbaka från då huset byggdes.

Läs mer om Agriturismo 'a Sena

Gården producerar olivolja, appelsiner, nötter, kaktus- fikon men deras specialitet är produktion av av cumino (vild fennekel), som bl.a. givit namn åt kommunen Ciminà.

På gården finns en liten men trevlig matsal där gästerna kan äta gårdens specialiteter.

Rummen är enkelt med snyggt möblerade. De har alla aircondition och badrum med toalett och dusch. Man har valt att inte utrusta dem med TV och telefon för att lättare få gästerna att intressera sig i gårdens liv och stämning. De sju rummen är alla dubbelrum - tre av rummen har möjlighet för en extra säng - ett av rummen har möjlighet för två extra sängar.

Dölj texten
 
 
search map