Semesterbostad i Capo Vaticano i Kalabrien

Villa Serena

 
Villa Serena är inte tillgänglig i dagsläget
Villa Serena är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Capo Vaticano här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Villa Serena & Sirenetta ligger i närheten av Capo Vaticano och har en fin utsikt ner över havet från den lummiga terassen. På riktigt klara dagar kan man även se Stromboli och de andra Eoliska Öarna i fjärran.

Gemensam terrass

Villan, som är uppdelad på två lägenheter med gemensam terass, ligger ca 350 m från närmaste affär och för att nå havet följer man en stig nerför höjden på ca 75 m. Lägenheterna är enkelt möblerade men köken är nyligen renoverade och därför utrustade med diskmaskin. Villan hyrs med fördel av två familjer som reser tillsammans då var och en kan bo i egen lägenhet men dela på den stora terassen. Parkering finns i anslutning till villan.

Läs mer om Villa Serena

Lägenheten på Villa Serena

Hus Serena med 5 sovplatser (med terrass och havsutsikt)

En enkelt möblerad lägenhet med nyrenoverat kök (2009) på ca 80 m². Ingång sker via den stora och lummiga terassen. Lägenheten består av kök som är utrustat med diskmaskin, ugn, fyra gasbrännare och kylskåp, vardagsrum med matplats, soffa och TV, två sovrum med dubbelsäng, ett sovrum med enkelsäng, två badrum med dusch. Lägenheten är utrustad med aircondition och från 2012 kommer även wi-fi finnas tillgängligt. På terassen finner man en grill, utomhusdusch samt trädgårdsmöbler.

Dölj texten
 
 
search map