Semesterbostad i Capo Vaticano i Kalabrien

Villa Serena & Sirenetta

Pris från per pers.
Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Villa Serena & Sirenetta ligger i närheten av Capo Vaticano och har en fin utsikt ner över havet från den lummiga terassen. På riktigt klara dagar kan man även se Stromboli och de andra Eoliska Öarna i fjärran.

Gemensam terrass

Villan, som är uppdelad på två lägenheter med gemensam terass, ligger ca 350 m från närmaste affär och för att nå havet följer man en stig nerför höjden på ca 75 m. Lägenheterna är enkelt möblerade men köken är nyligen renoverade och därför utrustade med diskmaskin. Villan hyrs med fördel av två familjer som reser tillsammans då var och en kan bo i egen lägenhet men dela på den stora terassen. Parkering finns i anslutning till villan.

Läs mer om Villa Serena & Sirenetta

L√§genheterna på Villa Serena & Sirenetta

Hus Serena med 5 sovplatser (med terrass och havsutsikt)

En enkelt möblerad lägenhet med nyrenoverat kök (2009) på ca 80 m². Ingång sker via den stora och lummiga terassen. Lägenheten består av kök som är utrustat med diskmaskin, ugn, fyra gasbrännare och kylskåp, vardagsrum med matplats, soffa och TV, två sovrum med dubbelsäng, ett sovrum med enkelsäng, två badrum med dusch. Lägenheten är utrustad med aircondition och från 2012 kommer även wi-fi finnas tillgängligt. På terassen finner man en grill, utomhusdusch samt trädgårdsmöbler.

Hus Sirenetta med 4 sovplatser (med terrass och havsutsikt)

Denna lägenhet har egen ingång från en trappa som leder upp från vägen, men kan även nås från Serenas terass. Den 65 m² stora lägenheten är enkelt inredd och utgörs av nyrenoverat kök (2009) som är utrustat med diskmaskin, ugn, fyra gasbrännare och kylskåp, vardagsrum med matplats, soffa och TV, ett sovrum med dubbelsäng, ett sovrum med två enkelsängar, två badrum med dusch. Lägenheten är utrustad med aircondition och från 2012 kommer även wi-fi finnas tillgängligt. På terassen finner man en grill, utomhusdusch samt trädgårdsmöbler.

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Endast bilhyra
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 

Liknande ställen

Il Convento

Tropea, Kalabrien

Villa Zagara Panoramic Garden

Taormina, Sicilien

Residence Riviera del Sole

Gliaca di Piraino, Sicilien

Rekommendationer till dig

B&B Blue Tropea Maison

Tropea, Kalabrien

Villa Marisa

Capo Vaticano, Kalabrien

Casa Arco

Capo Vaticano, Kalabrien

Populärt i Kalabrien

Casa Arco

Capo Vaticano

Casa Norelli

Capo Vaticano

search map