Villa i Capo Vaticano i Kalabrien

Villa Michela & Francesco

 
Villa Michela & Francesco är inte tillgänglig i dagsläget
Villa Michela & Francesco är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Capo Vaticano här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Dessa två villor är klassiska syditalienska semesterbostäder med veranda och arkadburspråk. Atmosfären är sydlänsk med palmer och härlig trädgård med pool. Här befinner man sig högt över havet och har havsutsikt från terrasserna om man bortser från enstaka träd och el-ledningar.

Villa Francesco ligger omedelbart vid sidan om poolen medan Villa Michela ligger lugnt och fridfullt 30-50 meter från poolen.

Läs mer om Villa Michela & Francesco

Framför allt barnfamiljer glädjer sig för detta ställe där man har lugn och ro, ingen trafik, nyanlagd pool (2006), solterrass och parkeringsplats.

Fyrarumsvilla med 6/7 sovplatser:
- Villorna som är nästan helt lika, delar poolen som ligger bortom grannar och trafik. Man finner en stor terrass och en härlig trädgård. Invändigt har man ca. 100 m² fördelat på uppehållsrum, nytt modernt kök med diskmaskin, tvättmaskin och 4 kokplattor samt ugn, två sovrum med dubbelsäng, ett sovrum med två enkelsängar samt två badrum / toaletter. I det ena sovrummet kan man få satt in en extra säng. Från 2010 kommer det attt finnas aircondition i båda lägenheterna.

Dölj texten
 
 
search map