Villa i Capo Vaticano i Kalabrien

Villa Marisa

 
Villa Marisa är inte tillgänglig i dagsläget
Villa Marisa är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Capo Vaticano här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Denna rymliga villa med egen pool (16 x 7 m) ligger på en höjd i sköna omgivningar endast ett stenkast från den vackra kusten vid Capo Vaticano.

För den stora familjen eller vännerna

Villan byggdes på 1980-talet och är utrustad med all modern komfort så som t.ex. aircondition är den perfekta semesterbostaden för stora familjer eller en grupp vänner som reser tillsammans. Här får ni en utmärkt bas för att koppla av samt njuta av Kalabriens bästa.

Läs mer om Villa Marisa

Nära stranden

Det är endast ca. 1 km till närmaste strand (Santa Maria stranden) och närmaste stad är vackra Tropea som man snabbt tar sig till med bil. I Tropea finner man ett stort urval av restauranger, caféer, buktiker och andra nöjen.

Villa med 6/8 sovplatser:
- Villan är på 110 m² och består av tre sovrum med dubbelsängar, 'open-space' loft med lågt till tak med två enkelsängar, vardagsrum med soffor, kök med 4 kokplattor, ugn/mikrovågsugn och disk/tvättmaskin, två badrum med toalett, dusch och hårtork samt trädgård med terrass, trädgårdsmöbler / solstolar, pool och grill. I anslutning till villan finns det en parkeringsplats.

Dölj texten
 
 
search map