Villa i Capo Vaticano i Kalabrien

Villa Ines

 
Villa Ines är inte tillgänglig i dagsläget
Villa Ines är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Capo Vaticano här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Villa Ines ligger i en stor trädgård på en klippa med utsikt över havet där man kan koppla av och barnen leka fritt. I trädgården finns även en skön pool och separat barnpool för de minsta barnen. I området finns även en större pool och tennisbana som delas med två andra villor. Inom 200 meter finner man barer, affärer, restauranger samt närmaste strand.

Det speciella med denna villa är möjligheten att använda en linbana (se liten bild i mitten) för att ta sig till stranden under sommaren. Stranden är fin och ligger i en vacker bukt där man även kan hyra mindre båtar. Söker man efter en problemlös semester i sköna och vackra omgivningar så är detta ett utmärkt val! För såväl en större familj eller grupp av vänner så kommer man att trivas i villan och omgivningarna.

Läs mer om Villa Ines

Villa med 10/11 sovplatser:
- Själva villan är möblerad och inredd i skön syditaliensk stil. Det finns fyra dubbelrum och två enkelrum. Dessutom är det möjligt att få till en extra säng så att man kan bo maximalt elva personer. Vidare finns det tre badrum med toaletter (två med badkar och ett med dusch), stort vardagsrum med separat kök. Köket är enkelt men funktionellt med all nödvändig utrustning för matlagning.

Utvändigt finner man en stor terrass med matplats och trädgårdsmöbler, balkong med havsutsikt och utsikt över både Kalabriens och Siciliens kustlinjer. I trädgården finns en pool samt grillplats. Bland viktiga faciliteter kan vi nämna tvätt- och diskmaskin, satelit-TV i vardagsrummet, privat parkering, privat tillgång till stranden samt en kabel-bil att använda under sommaren för att ta sig till och från stranden (mot avgift).

Dölj texten
 
 
search map