Villa i Capo Vaticano i Kalabrien

Villa Il Fortino

 
Villa Il Fortino är inte tillgänglig i dagsläget
Villa Il Fortino är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Capo Vaticano här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Denna inbjudande villa ligger vid Capo Vaticano i Santa Maria di Ricadi. Det är ca. 200 meter till närmaste restaurang och 350 meter till stranden. Tropeas charmiga centrum ligger ca. 7 km från huset.

Härlig terrass

Huset är fint inrett och välutrustat. Hela vägen runt huset sträcker sig trädgården samt en härlig terrass med pool. Det finns såväl tvättmaskin, diskmaskin samt TV.

Läs mer om Villa Il Fortino

Villa med 6/8 sovplatser (ca. 200 m²):
- Villan består av ett stort uppehållsrum med öppenspis och köksavdelning, tre sovrum med två sovplatser i varje rum samt tre badrum med toalett och dusch eller badkar. Sidan om villan ligger ett annex med dubbelrum och badrum. Villans uteområde och pool är privata och delas inte med andra. Ifall resesällskapet är på endast 6 personer och annexet inte används hyrs detta aldrig ut till någon annan.

Dölj texten
 
 

Gästomdömen av Villa Il Fortino

Läs personliga omdömen av Villa Il Fortino som ligger i Kalabrien. Omdömena av villan är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Villa Il Fortino. Förutom omdömen av själva villan kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

Se alla 2 omdömen från Villa Il Fortino

Bedömning av Villa Il Fortino

Läs mer

Bedömning av Villa Il Fortino

Läs mer
 
search map