Semesterbostad i Capo Vaticano i Kalabrien

Residence Bella Vista

 
Residence Bella Vista är inte tillgänglig i dagsläget
Residence Bella Vista är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Capo Vaticano här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Nästan 180 graders havsutsikt och massor av plats är utan tvekan det bästa med Bella Vista. De två villorna ligger på en stor platå med pinjeträd, palmer och massa frisk luft. Den stora trädgården är gemensam och bakom villorna finns det parkeringsmöjligheter.

På stället finns det ingen pool men en kort tur i bil leder till Capo Vaticanos fina sandstrand med kristallklart hav och dramatiska klippor. Villorna ligger på 100 meter höjd och härifrån har man en fin utsikt över solnedgången vid vuljanön Stromboli i fjärran.

Läs mer om Residence Bella Vista

Trerumslägenhet med 4/5 sovplatser:
- Det finns 6 lägenheter på ca. 60 m². Lägenheterna på bottenvåningen har privat terrass och de på första våningen har stora balkonger vända mot havet. Invändigt har varje lägenhet en fint, nytt kök med granitbordsskiva, stort kylskåp, ugn och spis med 4 kokplattor. Lägenheterna består av uppehållsrum med kokvrå och en sovplats, sovrum med dubbelsäng, sovrum med två enkelsängar och ett badrum med dusch. Väggarna är dock lite tomma och kalla.

Dölj texten
 
 
search map