Omdömen från Le Case di Berto

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Gästomdömen av Le Case di Berto

Läs personliga omdömen av Le Case di Berto som ligger i Kalabrien. Omdömena av semesterbostaden är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Le Case di Berto. Förutom omdömen av själva semesterbostaden kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

Underbart!

Ett helt underbart ställe som överträffade alla våra förväntningar! Rent, fräscht med allt man kan behöva. Men framför allt var det så vackert. Huset, inredning, omgivningarna och stranden. Vi njöt varje minut. Ett ställe att koppla av på.

Le Case di Berto
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Le Case di Berto
Huset Casa Due med 4 sovplatser
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2017
Antal resande 2 Vuxna, 2 Barn
Namn

Bedömning av Le Case di Berto

Le Case di Berto
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Le Case di Berto
Huset Antonia med 4 sovplatser
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod September 2016
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från tyska. Klicka här för att se originalet

Sommarhus i frodiga, gröna omgivningar

Le Case di Bero var en skön och sval upplevelse mitt i den varma, kalabriska våren. Härlig upplevelse att ha sitt eget lilla sommarhus, som var smakfullt inrett och med ett mycket välutrustat kök. Vi hade nöjet att bo i "köksträdgården", så från terrassen vi kunde njuta av utsikten över romersk sallad, lök och oliver, som bara växte och växte.

Rekommendationer till andra gäster

Vårt hus hade en egen nergång till en härlig liten strand, som låg ostört och omgiven av dramatiska klippor.

Le Case di Berto
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Le Case di Berto
Huset Portico med 2 sovplatser
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod April 2015
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2010
Antal resande 2 Vuxna, 2 Barn
Namn
 Omdömet är skrivet på tyska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod Oktober 2009
Antal resande 2 Vuxna, 2 Barn
Namn
 Omdömet är skrivet på tyska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2009
Antal resande 2 Vuxna, 2 Barn
Namn
 Omdömet är skrivet på tyska. Klicka här för att se originalet
Sture och fru från Göteborg i Sverige bodde på Le Case di Berto i Capo Vaticano från den 6. till den 13. oktober 2007.

Vi trivdes utomordentligt bra i huset vi hyrde. Det var vackert och speciellt. Eftersom vi var där i slutet av säsongen var det dock väldigt ödsligt i ¨byn¨. Lokalbefolkningen verkade ganska trött på turister men Entrias personal var jättetrevliga och hjälpsamma.

Upplysningar om recensenten

Resperiod Oktober 2007
Antal resande 2 Vuxna
Namn
Charles med familj från Stockholm i Sverige bodde på Le Case di Berto i Capo Vaticano från den 21. till den 28. juli 2007.

Hej först vill jag ge er beröm för er hemsida, mycket bra. Har rekommenderat för mina vänner.

Området Tropea och huset vi hyrde var mangifikt, speciellt huset, personalen på plats var mycket trevlig och hjälpsam.

På en 10 gradig skala får ni 9.

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2007
Antal resande 2 Vuxna, 2 Barn
Namn

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2007
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på norska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2007
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Om ett omdöme inte är skriven av en svensk gäst kan du läsa vår fritt översatt översättning. Du kan dock alltid läsa omdömet på originalspråk.

Förutom omdömen från In-Italias gäster kan du på flera av våra semesterbostäder också hitta omdömen från TripAdvisor, precis som många väljer att rekommendera In-Italia på Reco. Kom ihåg att du också kan få inspiration till din semester i Italien på bloggen.

 

Liknande ställen

Casa Lampedusa

Capo Vaticano, Kalabrien

Agriresidence Ninea

Capo Vaticano, Kalabrien

Casa Poggio Barone

Rodí Milici, Sicilien

Rekommendationer till dig

Villa I Poggioli

Ameglia, Ligurien

Hotel Leopold

Moneglia, Ligurien

Podere La Pieve Vecchia

Riparbella, Toscana

Nyheter från In-Italias
BLOGG
Här kan du bli inspirerad till din semester i Italien

Populärt i Kalabrien

search map