Semesterbostad i Capo Vaticano i Kalabrien

Le Case di Berto

 
Le Case di Berto är inte tillgänglig i dagsläget
Le Case di Berto är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Capo Vaticano här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Från bostäderna leder en stig ner till den förtrollande lagunen (ca. 200 meter) med privat sandstrand, klippor och kristallklart hav. Precis runt hörnet finner man dessutom Capo Vaticanos majestätiska fyrtorn.

Spartanska hus med aircondition

Husen är alla fint inredda med gamla möbler (vissa antika då de härstammar från lokala kyrkor) och har tjocka väggar som håller rummen svala under sommaren. Men ändå så finns det klimatanläggning. Det finns ingen pool men å andra sidan ligger den fina sandstranden bara ett stenkast bort - ca 400 trappsteg ner. Stranden delas med gästerna i Casa Norelli.

Läs mer om Le Case di Berto

Njut semestern på din terrass

Husen som liggeri olika nivåer, i ett lugnt område har varsin stor terrass med imponerande havsutsikt. Stranden finner man 400 meter bort. På gångavstånd finner man både inköpsmöjligheter och restauranger och för ett större utbud så är det endast 8 kilometer till Tropea. På området finns även parkering.

Läs om lägenheterna på Le Case di Berto

Dölj texten
 
 
search map