Villa i Capo Vaticano i Kalabrien

Casa Norelli

 
Casa Norelli är inte tillgänglig i dagsläget
Casa Norelli är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Capo Vaticano här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Casa Norelli är en vacker ljusröd villa med behaglig trädgård och ett vackert inomhus klimat. Villan är rustik och smakfullt inrett med mycket trä- och steninslag, vilken visar att någon skapat det hela med sitt hjärta.

Njut av semestern på terrassen

Vid sidan av villan går en väg som under sommaren är avstängd för motortrafik så att man kan sitta och njuta av tillvaron på den stora terrassen. Detta gäller även från takterrassen på ca. 12 m² varifrån man har en underbar havsutsikt - som dock störs av en el-ledning. På kort avstånd finns en skön pool som delas med 6 andra hus i området. Ca. 100 meter bort finns en trappa (med 400 trappsteg) som leder ner till en fin sandstrand.

Läs mer om Casa Norelli

Hus med 5 sovplatser (1:a & 2:a våningen):
- Huset är på 80 m² och är fördelat på två våningar. Inredningen är trevlig med trägolv, vindeltrappa i smide och trämöbler. Man bör vara uppmärksam på att stället inte är gjort för barn eller äldre som har rörelsehinder. Förutom två sovrum (ett med dubbelsäng och ett med våningssäng) och ett litet uppehållsrum med bäddsoffa till en person, har villan två badrum med dusch. Huset har takterrass med panorama utsikt, tvättmaskin, uppehållsrum med satellit-TV och DVD, kök och trädgård med pergola samt parkeringsplats.

Dölj texten
 
 
search map