Villa i Capo Vaticano i Kalabrien

Casa Norelli

Pris från per pers.
Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Casa Norelli är en vacker ljusröd villa med behaglig trädgård och ett vackert inomhus klimat. Villan är rustik och smakfullt inrett med mycket trä- och steninslag, vilken visar att någon skapat det hela med sitt hjärta.

Njut av semestern på terrassen

Vid sidan av villan går en väg som under sommaren är avstängd för motortrafik så att man kan sitta och njuta av tillvaron på den stora terrassen. Detta gäller även från takterrassen på ca. 12 m² varifrån man har en underbar havsutsikt - som dock störs av en el-ledning. På kort avstånd finns en skön pool som delas med 6 andra hus i området. Ca. 100 meter bort finns en trappa (med 400 trappsteg) som leder ner till en fin sandstrand.

Hus med 5 sovplatser (1:a & 2:a våningen):
- Huset är på 80 m² och är fördelat på två våningar. Inredningen är trevlig med trägolv, vindeltrappa i smide och trämöbler. Man bör vara uppmärksam på att stället inte är gjort för barn eller äldre som har rörelsehinder. Förutom två sovrum (ett med dubbelsäng och ett med våningssäng) och ett litet uppehållsrum med bäddsoffa till en person, har villan två badrum med dusch. Huset har takterrass med panorama utsikt, tvättmaskin, uppehållsrum med satellit-TV och DVD, kök och trädgård med pergola samt parkeringsplats.

 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
Flyg + boende
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn
 

Liknande ställe

Villa Zagara Panoramic Garden

Taormina, Sicilien

Villa Marisa

Capo Vaticano, Kalabrien

Villa Sciare Modo

Scillichenti, Sicilien

Rekommendationer till dig

Antica Taverna Casagrande

Figline Valdarno, Toscana

La Casina

Castagneto Carducci, Toscana

Podere La Pieve Vecchia

Riparbella, Toscana

Populärt i Kalabrien

search map