Semesterbostad i Capo Vaticano i Kalabrien

Casa Arco

 
Casa Arco är inte tillgänglig i dagsläget
Casa Arco är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Capo Vaticano här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Casa dell’Arco ligger på klipporna ovanför Capo Vaticano. Det är tal om ett tvåfamiljshus där den andra delen är sidoliggande Casa Norelli. På kort avstånd från huset finner man matställe, caféer och de mest nödvändiga inköpsmöjligheter.

Tillgång till gemensam pool

Ingången till husets egen terrass sker från gatan genom en stor port. Huset är omgivet av höga träd som ger skön skugga och frisk luft om sommaren. Gästerna kan dessutom svalka sig i poolen som är gemensam för detta hus och tre andra närliggande i detta villakvarter.

Läs mer om Casa Arco

Hus med 8 sovplatser:
- Huset är fördelat på två våningar. På första våningen finns det rymligt uppehållsrum, kök med matplats för 7 personer och diskmaskin, ett sovrum med två enkelsängar samt eget badrum och ett extra badrum med tvättmaskin, toalett och dusch. Vidare finns det utgång till husets terrass. På andra våningen finns det två sovrum med dubbelsäng, ett sovrum med våningssäng och två badrum / toaletter.

Dölj texten
 
 

Gästomdömen av Casa Arco

Läs personliga omdömen av Casa Arco som ligger i Kalabrien. Omdömena av semesterbostaden är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Casa Arco. Förutom omdömen av själva semesterbostaden kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

Bedömning av Casa Arco

Läs mer
 
search map