Omdömen från Agriresidence Ninea

 
Agriresidence Ninea är inte tillgänglig i dagsläget
Agriresidence Ninea är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Capo Vaticano här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Gästomdömen av Agriresidence Ninea

Läs personliga omdömen av Agriresidence Ninea som ligger i Kalabrien. Omdömena av agriturismon är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Agriresidence Ninea. Förutom omdömen av själva agriturismon kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

Bedömning av Agriresidence Ninea

Capo Vaticano som semester-destination

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2012
Antal resande 2 Vuxna, 3 Barn
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2011
Antal resande 2 Vuxna, 2 Barn
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod Oktober 2009
Antal resande 2 Vuxna, 2 Barn
Namn
 Omdömet är skrivet på tyska. Klicka här för att se originalet
Åsa och familj från Ytterby i Sverige bodde på Agriresidence Ninea i Capo Vaticano från den 5. till den 12. juli 2008.

Mycket trevligt och vackert område. Var inte så mkt i närmaste staden men Tropea en bit bort var en jättefin stad. Mkt bra boende, trevlig personal, bra rum och fin pool.
Kanske att försöka flyga lite längre söderut än Rom, dåliga vägar söder om Salerno även om det är "motorväg".
God mat, annorlunda mot norra Italien och även Kampanien där vi var förra året- mer kryddstarkt (chili), speciell pasta etc.

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2008
Antal resande 2 Vuxna, 2 Barn
Namn
Katarina och sällskap från Helsingborg i Sverige bodde på Agriresidence Ninea i Capo Vaticano från den 21. juni till den 5. juli 2008.

Vi har haft en jätte skön och avkopplande semester!! Vädret kunde inte vara bättre! Boendet överträffade våra förväntningar! Fräscha luftiga lägenheter, rent och snyggt på området.Tyst och lugnt. Personalen var måna om att allt skulle vara bra! Poolen var kanon!! Den var mycket större än vad vi trodde. Bilderna ni har på nätet gör inte stället rättvisa. Området var mycket trevligt. Grönt och frodigt. Mycket kuperad terräng, med fina badvikar och otrolig utsikt!! Befolkningen är hjälpsam och trevlig. Fast dom inte kan så mycket engelska fungerar det bra ändå. Prisnivån i området var bra även för den svenska kronan! För att kunna komma åt allt i området krävs att man har en bil. Vi gjorde ett par utflykter i i området. Tropea var en mysig liten stad, med trevliga affärer och restauranger med bra mat i mysiga gränder. Söker man sig ifrån huvudstråken hittar man riktiga pärlor!! Vi tog oss över till Sicilien, och besökte Etna. På väg tillbaka till fastlandet stannade vi till i Taormina på Sicilien. En mycket trevlig by. Utflykten till Etna var värd resan. Spännande och roligt att få besöka en vulkan. En annan utflykt vi gjorde var att besöka de Aiolska öarna, Vulcano, Lipari och Stromboli. En båttur med stopp på de treöarna. Med barn med på semestern blir det mest sol och bad. Havet var jätte skönt, och det var bra med stolar på stranden. Tillgången till poolen på systerhotellet vid havet kanona för barnens skull. Det uppskattade dom. Perfekt ställe för barnfamiljer!!!
Vi har åkt med In-italia för två sedan, då vi höll oss i norra Italien. Det har fungerat mycket bra bägge gångerna!!
Vi är mer än nöjda!!

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juni 2008
Antal resande 4 Vuxna, 4 Barn
Namn
Iréne med familj från Tyresö i Sverige bodde på Agriresidence Ninea i Capo Vaticano från den 8. till den 15. september 2007.

Tack, allt har varit helt perfekt! Bokningarna har fungerat utan minsta krångel, både bil och boende.Capo Vaticano och Agriresidense Ninea kan vi också rekommendera. Nybyggda bungalower, allt fräscht och välutrustat kök om man vill laga magen själv. Även här fick vi ett otroligt varmt mottagande av all personal på Ninea. Det ligger ju så vackert med utsikt mot Stromboli och en härlig strand nedanför, det fordras dock bil för att ta sig dit, men vattnet är kristallklart.
Köksträdgården på Ninea ligger ännu i sin linda, men om några år kan man säkert plocka tomater och annat i grönsaksväg.
Era vägbeskrivningar till de olika boendena har varit bra, lätt att hitta men vi skulle nog säga att från Pizzo är det bättre väg att åka över Vibo Valentia mot Ricadi, går fortare och man slipper erpentinvägarna mot Tropea.
På vår resa i Apulien och Kalabrien har vi märkt att tempot är långsammare än i t ex Ligurien och Umbrien. Kanske beror det på att dessa regioner ännu inte har invaderats av lika många turister som övriga regioner??
Ni får gärna lägga in det här på er hemsida och vi kommer att ta era tjänster i anspråk vid nästa resa.
Och slutligen, vi har haft en helt fantastisk resa!!!


Upplysningar om recensenten

Resperiod September 2007
Antal resande 2 Vuxna
Namn
Kajsa med familj från Enköping i Sverige bodde på Agriresidence Ninea i Capo Vaticano från den 15. till den 22. juli 2006.

Vi blev försenade och tog kontakt med IN-Italia och meddelade att vi skulle anlända sent till Ricadi/Ninea och det var absolut inga problem. Vittorio på Ninea väntade tappert och hade tänt ljus när vi kom fram. Vilket mottagande:) Vilket ställe! Vi var dem första som bodde i bungalow så det var lite intrimmning innan allt funkade men det var ingenting som störde. Det här stället kommer var och kommer att bli hur fint som helst. Man skall dock ha bil så man kan ta sig till stranden, åka och handla mm. Vi gjorde
utflykt med båt till vulkanöarna och Tropea.
Stark rekommendation på Ninea, Vittorio, poolen, djuren, utsikten och persiljan. Därefter åkte vi vidare mot Campania och Zio. Vi åkte lilla vägen längs havet och det var hisnande! Skräckblandad förtjusning! Väl framme på Zio blev vi varmt mottagna. Vi åt av deras goda mat varje kväll och badade i deras pool. Vi gjorde även en båtutflykt till grottorna i Palinuro väl värda ett besök!

Tillbaks i Rom i 40 graders värme! Fantastisk stad! Inga övriga kommentarer.

Vi har upplevt massor och är över förväntan nöjda med bokningarna!
Italienarna har varit oerhört trevliga och visat på stor kundservice.
Vi kan mycket väl tänka oss att boka vår nästa Italienresa vi IN-Italia!

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2006
Antal resande 4 Vuxna, 4 Barn
Namn
Marie med familj från Torslanda i Sverige bodde på Agriresidence Ninea i Capo Vaticano från den 24. juni till den 1. juli 2006.

Här kommer en liten redogörelse från vår resa till Capo Vaticano samt Sicilien Sampieri:

Resan ner gick bra vi landade i Catania hyrde bil som vi förbokat och körde sen upp till Capo Vaticano lite lurigt att hitta dit innan man förstod skyltningen.
Vi bodde på Agriturismo Ninea, det låg väldigt vackert , lägenheten var fin och fräsch. Alldeles nytt man höll fortfarande på att plantera runt omkring. Trevlig och hjälpsam kille som skötte anläggningen.
Det var lugnt och rofullt att bo där poolen uppskattades av både vuxna samt barn. Själva byn låg nära med en trevlig liten affär som hade det mesta. Ville man ha lite mer utbud var det inte långt till Santa Maria där stranden låg samt restauranger mm. Andra veckan körde vi ner till Sicilien igen bodde då på Villa Miranda det första vi reagerade på var att det stod angivet att det låg 800 meter till stranden, den ända vägen ner till stranden var via byn och vi mätte avståndet med bilen och det är 1,6 km till stranden . Det fanns ingen annan väg enligt personalen som lämnade ut nycklarna.
Annars var huset jättefint förutom att vägen till huset var en lång och dålig grusväg . Trädgåtden var fin med blommor och citronträd .Bra kök med nya maskiner och fräscht.
Lite magert var det med restauranger i byn fina stränder fanns det runt omkring vi åkte ut till en udde där man kunde hoppa från klipporna det var häftigt för dom som vågade. Vi hade två härliga veckor med sol och värme .

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juni 2006
Antal resande 3 Vuxna, 1 Barn
Namn

Om ett omdöme inte är skriven av en svensk gäst kan du läsa vår fritt översatt översättning. Du kan dock alltid läsa omdömet på originalspråk.

Förutom omdömen från In-Italias gäster kan du på flera av våra semesterbostäder också hitta omdömen från TripAdvisor, precis som många väljer att rekommendera In-Italia på Reco. Kom ihåg att du också kan få inspiration till din semester i Italien på bloggen.

 
search map