Agriturismo i Capo Vaticano i Kalabrien

Agriresidence Ninea

 
Agriresidence Ninea är inte tillgänglig i dagsläget
Agriresidence Ninea är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Capo Vaticano här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Agriresidence Ninea ligger utanför staden Ricadi (2 km) på en höjd med fin utsikt över Capo Vaticano och enda ut till Stromboli och de Eoliska Öarna samt när vädret är klart, norra Sicilien och Capo Milazzo.

Familjesemester i vackra omgivningar

Det finns 14 bungalows med vardera två lägenheter som delar poolen och den tillhörande solterrassen varifrån man kan njuta av utsikten över havet och solnedgången över den evigt aktiva vulkanen Stromboli. Vid poolen finns dessutom en barnpool (10 x 4 m.). Här finns även reception, bar restaurang, lekplats samt parkeringsplats. Lägenheterna ligger i 10 hus med två trerumslägenheter i varje och alle ligger i bottenvåaningen. Alla har aircondition som kan användas på bestämda tidspunkter, förvaringsbox, fina sovrum med smedjejärnssängar, trevliga kök med gasspis och privat terrass.

Läs mer om Agriresidence Ninea

Närliggande strand

Närmaste strand där det även går att hyra solstolar och parasoll är Baia d'Ercole (få km bort) där det också finns bar och restaurang. Vid Agriresidence Ninea kommer det dessutom finnas en köksträdgård där gästerna får möjlighet att plocka färska tomater, sallad och annan frukt och grönt.

Lägenheterna på Agriresidence Ninea

Lägenhet m. 2 sovrum

Nya och fräscha lägenheter som håller hög standard och som är på ca. 60 m². De består av ett rymligt uppehållsrum med kokvrå och matplats samt nattområde med dubbel bäddsoffa, sovrum med dubbelsäng, sovrum med två enkelsängar samt badrum med toalett och dusch. Varje sovrum har egen aircondition. Från uppehållsrummet har man utgång till en privat möblerad terrass.

Dölj texten
 
 
search map