Semesterbostad i Briatico i Kalabrien

Dolomiti sul Mare

 
Dolomiti sul Mare är inte tillgänglig i dagsläget
Dolomiti sul Mare är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Briatico här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Denna trevliga familjeresort ligger i gröna omgivningar ut mot den vackra bukten St. Eufemia varifrån man har en fin utsikt mot de Eoliska öarna. Stället är utmärkt för familjer som vill bo bra med närhet till några av de bästa stränderna i Italien samt ett trevligt urval av spännande utflyktsmål.

På området finns det förutom de trevliga lägenheterna pool med jacuzzi, tennisbana, lekplats, restaurang och bar med vacker utsikt över havet. Hela området är mycket barnvänligt då bilar bara är tillåtna på den privata parkeringen. Receptionen och en bar finns i en äldre vacker byggnad med utsikt över poolen och havet. En privat gång leder ner till stranden som man når på 5 minuter. Vid behov har gästerna tillgång till tvättrum (mot betalning), internet samt dykcenter.

Läs mer om Dolomiti sul Mare

Dolomiti sul Mare ligger precis utanför den charmiga lilla staden Briatico där man finner ett gott urval av butiker caféer och restauranger. Längs med strandvägen finns ett stort urval av restauranger i olika prisklasser. Man har 500 meter till havet och ca. 2,5 km till centrum medan det är 42 km till närmaste flygplats.

Lägenheterna är alla mycket bra inredda och finns i två olika typer. Lägenheter av typ A har kokvrå utomhus medan typ B har kokvrå inomhus. Alla lägenheterna har TV, utomhusareal samt eget badrum med toalett, dusch och hårtork. Lägenheterna av typ A ligger ca. 300 meter från havet och är utrustade med takventilation medan typ B ligger ca. 500 meter från havet.

Dölj texten
 
 
search map